Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došla zahvalnica iz Beograda za prisustvo danu genocida u Banja Luci
Uhapsite Plenkovića zbog političke prostitucije i diplomatskog Promiskuiteta !
Srbija podize optuznicu za zlocine u BiH ??????? Sto ne podigne optuznicu za one ljude sto su izvedeni iz voza Beograd Bar i pobijeni ni danas im se ne zna trag ????
Sta bi im tek radio da je imo ove F 16 barak
Ima puno casnih katolika u Hrvatskoj i Bosni pa ce ovakvi ka PLENKOVIC i COVIC da odu proslost kao i FRANJO
PLENKOVIC sada kaze nema nista sa COVICEM a trcao je po MOSTARU kao pas da ga podrzi da bi HDZ pobjedila .Ali ovo je dogovor vidis da se hinja stiti nece sad javno da ga osudi nego ide u krug koji su ovo FASISTI HDZ I JEDAN IDRUGU UZP.
Pa gdje su ti ISILOVCI sad sute a Dodik prica da je puno takvih
Pa ako je i napravio sta SRBIJA ima sa tim to je napravljeno u BIH i to trebaju da provjeravaju BIH sluzbe a ne SRBIJANSKE ,vidis po ovim stvarima da je i jedna i druga drzava bila AGRESOR U BIH
ravnogoraccc SIPU RACKU BRADATA GJIKANSKA SPODOBO.
Automatik4444 ARMIJA BIH JEST RAZBUCALA, ALI BEZ ALIJE. ZAJEBI TU PRICU VELICANJA ALIJE.
DJIKANI MOGU DAMIRU SAMO MUDA NA DUVAT. SAMO STETA STO JE U HDZu.
CVRSTO SAM UBIJEDJEN DA MINISTAR GOSPODIN KRSTICEVIC NIJE UBIJAO POSTENE SRBE, MOZDA MU SE NA PUTU NASAO POKOJI DJIKAN KOJI NIJE HTJEO SKRENIT.
Sve u zatvor , tko god na civile ruku dizao i necovjecno postupao u tvorza ,Srbin, Bosnjak ili Hrvat svejedno.
Sve u zatvor , tko god na civile ruku dizao i necovjecno postupao u tvorza ,Srbin, Bosnjak ili Hrvat svejedno.
E OVO MU JE ZA ONO STO JE REKAO DA JE SRAMOTA STO JE COVIC OTISAO SLAVITI GENOCID!
KAKO VELIKO VLASKA GOFNA ODMAH UPOTRIJEBE TUZILASTVO KAO ODMAZDU.
I tako sad Dodik treba da uzvrati posjetu Covicu gdje ce biti odlikovan ovaj ministar za herojska djela u ime hrvatskog naroda! I naravno Vucko bi trebao prisustvovati
Otkud Hrvatska vojska u BiH, kada su uvijek tvrdili nisu ucesvovali u ratu na teritoriji BiH.Ovim se namece pitanje, zasto BiH nije nikada podigla tuzbu protiv Hrvatske za agresiju.Zasto Tuzilastvo Srbije da podize optuznicu za navodne zlocine na teritoriji BiH. Ali ovi Rvati po profesiji ,Čović i jarani, su najači.Protjeralo ih,nigdje Hrvata ni na mapi, ali ono ide slavi što su ih protjerali.