Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkan = Sranje Svi su svakom za sve krivi, idealno mjesto za zivot....
@CholinPotok kakva neartikulisana stoka ovoga nejma ni u Bosni realno gde je najvise bio epicentar ratista
@DzemaludinKrso Cuj kamenjarski srbi napisali osmrtnicu. Pa vi buraz sami sebi usta skacete, svaki dan trubite kako se kamenjari ližu sa Srbima i sad odjednom oni napisali osmrtnicu. Vama su kamenjari komplekse nabili da vise ne znate sta baljezgate
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Redovno stanje u NDH
@SamoNekSeNePuca nek ga izBLAJburguju
@SamoNekSeNePuca Musliman je ubijen u Irskoj nedavno jer išao na iftar, džamije i muslimani se napadaju diljem Evrope šta ne dižeš glas protiv tog fašizma?? Gdje se u Hrvatskoj džamije napadaju kao u Švedskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj...?
Ovakve stvari ne rade Hrvati koji se i sami stide tih postupaka, nego ustaše.
Hahaha očito je da se radi o zezanciji. Za one koji ne znaju Ćiro će vam plesati u svatovima ili naricati na sprovodu ali samo ako mu to dobro platite, a inače je član HDZ-A tako da to puno toga objašnjava. 90-ih je bio jedan od najvećih pobornika Tuđmanove politike a danas multikulti, tipični šibicarsko suncokretovski mentalitet.
E tako je moji hrvati kad date bosancu putovnicu.
PRIJA??
Sta reci za srbofobne i rasisticke jadove. Nece vise Srbin nikad zivjeti kao covjek u Hrvatskoj.
@Bebop Ja sam prozvao "srbofobne i rasisticke jadove", a ne Bosnjake. Ti si se ocigledno pronasao.
koga zaboli nesto sta pisu idioti,misevi i ostala bagra
Ćiro u svom stilu.
hej imamo svojih problema dovoljno....
Pa Ćiro je više uradio za modernu Hrvatsku nego sve neouštaše svijeta. Ćiro Hvala za nezaboravne trenutke koji si na dao dok si bio selektor BiH. Bude li Ti trebala pomoć, samo zovi....
Ciru samo pare interesuju
Napravili bi i BH talibani posmrtnicu muslimanu koji podržava Dodika
Ne znam sto mu je ovo trebalo.
Ćiro je u svom stilu prokomentarisao neslanu šalu kazavši Sine, sta reci pa mu ne je8ati mater i sve po spisku...
I ovom Ciri dzavo neda mira.
Ćiro je izlapjeli starac koji bi za pare prodao i familiju, a kako ne bi ubjeđenje. Nekad Tuđmanov miljenik, onda veliki Bosanac, a sad kod Pupovca. Dres nije bitan, samo lova.