Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva srboslavija goni to sve u pi.. materinu
Bravar im je sve dao, a oni opet htjeli Veliku Srbiju. Hrvate i Bosnjake ebbavao na svakom cosku, o siptarima da ne pricam. E eto im sad Beogradski Pasaluk
Tito je umro na vrijeme, nije docekao da svi krediti dodju na naplatu, a ljudi nisu ni znali, mislili da se razvijaju od svojih para. Koliko je samo tadasnjih milijardi otislo u aerodrom u Bihacu ili u skloniste u Konjicu, projekti sa nikakvom svrhom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nostalgocari kukaju kako se danas autoput sporo gradi, a Tito im nije metra autoputa kroz Bosnu napravio... Al to ne spominju nikad, jbg ne ide u prilog pa se presuti...
Koji si ti glupan, znaci samo zato sto neko nije izgradio prije 100 godina, kada nije bilo nikakve mehanizacije, sada se treba graditi kao i prije 100 godina kad 95 posto posla masina uradi.
Nije glupan Realan , kako je se moglo kroz Sloveniju ,Hrvatsku Srbiju pravit Autoputove ? 70 ti i 80 godina nije prije sto 100 godina , uvjek kad neko nekog glupog smatra ,prilicno je to i sam
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Trovo je Tito sve redom:viskoza Loznica,Zorka Sabac,Merima Krusevac,Ivanjica i jos mnogo drugih.
Jugoslavija opstajala zbog kredita, razvijala se i propala prije rata!
pa uzela je sav novac iz centralne banke, I sve drugo sto je bilo zajednicko vlasnistvo! mogla je od prodaje oruzja davno to otplatiti!
Vjest nula poena. Covjek digo kredite i izgradio sve što danas imamo, ovi danas dižu ogromne kredite da isplate plate i "poslovna" putovanja.
Točno se vidi di je tko. Jugoslavija živila na dug, Slovenija najnaprednija, za njom Hrvatska, a Srbija ovim tempom do 2050. neće dug vratit.
Samo, kako će se vraćati krediti koje uzimaju današnji političari? Mladi odoše, stari polako nestaju. Kako i od koga će se stranci naplatiti?
Onda kao i dan-danas ponosim se cinjenicom da sam ovom svjetskom covjeku i drzavniku i stafetu nosio. Halal Vam bilo, druze Tito. Pocivajte u zasluzenom miru. Zao mi samo sto na Bosanskoj Zemlji ne odmarate: Vas mir bi bio potpuniji, Vasa i nasa Bosna cjenjenija, nedodirljivija.
Sad im kao Tito kriv. Tito je ipak ostavio velikog nasljeđa, tako da su mogli to ikoristiti, ali ko im je kriv kad su efektivu, plemenite metale i nekretnine sebi prepisali a nisu iskoristili da državi vrate dug. Čovjek je ipak svoj dug platio. Nešto poput klirišnkog duga u BiH. Uostalom, koliko li je tek kredita poslijeratna Srbija uzela koji tek treba doći na naplatu? Skretanje pažnje sa sebe.
A mi?
Ovo je propaganda Srbije da ocrni politiku Tita i da operu novac. Vidi se jasno kako Vucicevi peru novac....
@HTC Pojma ti nemaš!
Hrvatska i Slovenija su u bivšoj Jugoslaviji-Srboslaviji stvarali 70 posto bruto proizvoda i u tim zemljama je bila koncentrisana precizna industrija.Danas srbija otkako se osamostalila kao država postala je najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi jer nema više koga eksploatisati.
@lari5 Sve što si napisao je laž!Ako dokažeš bilo šta od toga što si napisao,lično ću se politi benzinom na sred Sarajeva i zapaliti!!!Nije ni samo jasno koji ti je cilj,Znamo da si SDA mahalac,i njihov bot,ali u to ne veruje niko čoveče!!!
@lari5 Hrvatska je u Jugoslaviji imala oko 15% BDP po glavi stanovnika veci od Srbije. Slovenija oko 50% veci. Srbija je po bdp-u po glavi stanovnika bila treca. Sto ce reci da je bila oko proseka, tj. imala udeo u bdp-u manje-vise jednak svom udelu u broju stanovnika. A Slovenci su na primer imali monopol na skoro sav uvoz sa zapada, to ce ti reci svako ko se seca tog vremena
I kazu kako se zivjelo u jugi. Boga mi i ja kad sam digao kredit ko lord zivio a sad stegni kajis svaki dan ko godina
Pa i potrošili su ih sami. Dosta smo mi vraćali njihove kredite u bivšoj državi. Nema više. Vraćaj koko što si pozobala.
Srbija ih je i trošila više nego bilo ko drugi, red je da ih i vrati!
e jest bilo dobro za Tite, buahahahahaha