Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacka posla...
S A - X j e b e m vam m a t e r vi ste f.a.s.i.s.t.i.c.k.i portall !!
Istina je da ste vi ubice, silovatelji, zlocinci, genocidasi...da idem dalje? Nedavno je Beogradjanin covjeka iz Budve ubo nozem 8 puta.... Sva nasa nedjela su 0 kad se porede sa vasim. To upravo kaze nesto o vasim genama. A da vam nije bolje u BiH negi u CG, Istocnoj Hercegovini i Srbiji, ne bi se u nju doseljavali. Jedva stu ti pretci docekali da ih Turci ovdje nasele, sirotinjo. I to je takodjer samo cinjenica.
lopovska posla=robija brate,robija...
pa vi bre bosanci se samo brukate bre, ej bre!?
Nikakva vijest. sasvim normalno za ove sa 24 posto, pa 450 godina su živjeli od pljačke i zuluma, nije se lako prilagoditi, ušlo u krv i gene. Možete vrijeđati koliko želite, ali istina je ovo i za to ima bezbroj dokaza.
mi musli,majmuni............ fuuj.........................
P.s. Samo da ne zaboravim, meni je ušlo u dupe, i to nešto jako veliko. Ne znam tačno šta, zato što je bio mrak, samo znam da je bilo masno. Bilo je jako lijepo! :)
Nikakva vijest. sasvim normalno za ove sa 24 posto, pa 450 godina su živjeli od pljačke i zuluma, nije se lako prilagoditi, ušlo u krv i gene.
Volim čundarašine raznih veličina i oblika, samo mi ga stavite u labrnju. Volim da mi ga prvo malo trljaju po nosu pa da mi ga onda nabiju u stau. Gutam jaja ko lud, i ne suzdržavam se da malo popasem po njima. Šipu sam ga svome tati a i mlađem bratu. To mi je inače hobi koji me zabavlja od ranog djetinjstva. Ako me sretnete prepoznaćete me po labavoj vilici. Za doručak volim kobasicu na čelo i jaje na oko.