Crna Gora
0

Zbog krađe u Budvi uhapšen državljanin BiH

SRNA
Granična policija iz Plužina na graničnom prelazu "Šćepan polje" uhapsila je državljanina BiH, čiji su inicijali A.K. (32) iz Zenice osumnjičenog da je počinio više teških krađa na području Budve.

Policija je prilikom kontrole autobusa, na izlazu iz Crne Gore, pronašla i identifikovala A.K, koji je osumnjičen da je tokom druge polovine jula i tokom avgusta počinio više teških krađa na štetu više osoba.

Osumnjičeni se do momenta policijske kontrole nalazio u bjekstvu i policija je osujetila njegov pokušaj napuštanja Crne Gore.

"Policija sumnja, da je A.K. krivična djela počinio zajedno sa osumnjičenim A.L. (29), takođe, državljaninom BiH, koga su službenici Područne jedinice Budva uhapsili zbog sumnje da je na području te opštine počinio  više teških krađa, krađa, kao i razbojnička krađa", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni A.K.  sproveden je u Područnu jedinicu Budva, gdje je zadržan u policijskim prostorijama, a zatim sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Podgorici jer mu je državni tužilac odredio pritvor.