Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sisačko-moslovačka policija. Meni dovoljno.
Bakire vidjas sta rvati rade Bosnjacima..Radis li ista Bakire Živkovicu BREE..
Srbe ne sme niko da bije
Alo, dješ bosance metalnim predmetom......mi smo imuni na to vec odavno...
Svakakvih budala ima.
...sledi pokusaj bosnjackoj izjednacavanja ovog nebitnog slucaja sa trenutnim fenomenom globalnog islamskog terorizma koji nedeljno uzrokuje hiljade mrtvih.
Nositelji europskih vrijednosti 😂😂😂
Ocigledno ga je udarao po glavi cim mu je uspio pobjeci, inace da mu je noge polomio ne bi on nigdje.. naravoucenje ne udaraj bosanca metalnom sipkom po glavi..
Fafisti
gay meeting went wrong
cuj protivpravno oduzimanje slobode............posvadjali se i potukli se......eto sta je.....i sada to ispada neka fora zato sto je ovaj iz BiH.............
STA RECI NEGO KLIX
@zalibozebudala eeeeeeeee žali bože budala !!!
HRVATSKI TERORISTA!!