Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da Zvizdić leti za Trebinje, a iz Trebinja za Novi Pazar ce automobilom.
http://www.avaz.ba/storage/2015/12/28/thumbs/568150ce-d5a8-49c0-9be2-52670a0a0a64-pozivnica-dodik-718x446.jpg
Ja bogumi mislio da leti za Gacko jal Kulu Fazlagica.
preko prece,okolo blizee
Nauka u BiH ima budućnost -> Centar za osmanističke studije AHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA
Ako Vucic ode 9. Dicku na neustavnu proslavu treba ga proglasiti persona non grata i bar za bosnjake se ponasati kao da taj lik ne postoji. Jer to je direktno mjesanje u unutrasnje pitanje BiH i narusavanje vladavine zakona.
09.01 ima da se proslavlja jos vecom zestinom a Vucic sigurno dolazi u Banja Luku
@mister_no_ Slavi ti sta hoces i koliko hoces Rs je genocidna tvorevina nastala na genocidu , ali ako Vucic bude tu to znaci da podupire rusenja vladavine prava u BiH, a to nije mala stvar i ima da se vratimo na 90e svi automatski i Sarajevo i Mostar a toga su samo lopovi zeljni koji nece pred sud, sta mislis da je neko zeljan Vucica u BiH i sada , a mos mislit kasnije.
TREBO SE SLIKAT ZAGRLJEN SA DAVUTOGLUOM I VUČIĆEM ! Buahhahahahhahahha. Pa mu PALA MAGLA NA OČI !
NAPUTAK: Mogli su se naći i u BANJA LUCI 9tog januara , ZVIZDIĆ OD DODIKA OSOBNO DOBIO POZIVNICU KO I BAKIR, ZNAČI DOBRO SU DOŠLI ! Buahahhahahahhahahahahahahhahahahahha
Pa sta i cemu covjek da se nada kada su ti premijeri kosooki mongoloidi,ili neznas jel'musko il' zensko
odes im usput na proslavu drzavnosti, a ako Bog da ubrzo i nezavisnosti
zipa dzale
Jos smesnjie od Poturica iz 23% su Poturice iz tkz. "Sandzaka"...ta saka ljudi identifikuju se po administrativnom upravom Turaka :D Otkud ime Sandžak? - U 19. veku sandžaci su u Turskoj bili samo administrativno-upravna područja. Bilo je 290 sandžaka, raspoređenih u 77 vilajeta ili pokrajina. Nijedan nije zadržao to tursko ime, osim ovog kojem se na taj način želi stvoriti neki individualitet u odnosu na druge krajeve Srbije i Crne Gore. Repa bez krojena!
@Turskoime:..Kazes pokraina....Upravo Zato ...efendija Muamer Zukurlic.....trazi i na putu je da ostvari utonomiju Sandzaka...!
@Turskoime:..Kazes pokraina....Upravo Zato ...efendija Muamer Zukurlic.....trazi i na putu je da ostvari utonomiju Sandzaka...!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Omer-Pаšа Lаtаs. Rodio se u Jаnjoj Gori kаo Mihаilo Lаtаs. U Bаnjа Luci prelаzi nа Islаm i uzimа ime "Omer". Bio je odličаn vojnik u turskoj vojsci, zаslužаn je zа gušenje pobune u Albаniji, Kurdistаnu,i Siriji. Zbog svoje hrаbrosti dobio je titulu "serdаri ekremа"- Veliki Vojskovođа. Rekаo je: "Srpstvo nisаm nаpustio nikаdа, niti ću gа nаpustiti do grobа"