Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto na BiH strani nema kilometarskih kolona? Ocigledno da nasi granicari ne rade dobro svoj posao kad nema kilometarskih kolona i sa nase granice. Pazite, sad svaki sljam iz EU moze uci u BiH ako nema efektnih kontrola na BiH granicama. A sljama u EU ima itekako. Uvesti jos stroze kontrole BiH granica nego je to na granicama EU, dok nase gradjane i nasa vozila treba samo pustati. Svi ostali, na detaljnu kontrolu svega i svacega. To treba biti granicna politika BiH. Jer kad su granice porazne, kad ti svaki sljam moze uci u drzavu, onda je sve lose u toj drzavi. Sto bolja kontrola na granicama, bolja drzava. Treba izvrsiti mobilizaciju granicira i natjerati ih da budu jako strogi i jako temeljiti.
Mozel ko reci, koji su sada vazeci granicni prelazi izmedju BiH i HR?
Što će tek biti kada za dvije godine šengenska granica bude..
zatvorit će nas u geto i onda će reči: hajde sada vratite one pare koje vam je MMF davao deceniju cijelu... jao se nama, a političari svakako imaju diplomatske pasoše pa se ovo ne odnosi na njih, oni će otići odavdje..
Nista, biti ce isto, s tim da BiH treba uvesti stroze kriterije nego je to na Schnengen granicama.