Zapaljen automobil komandira policije

S
SRNA
2.11.2009. u 09:58
0
2
Zapaljen automobil komandira policije
0
Zapaljen automobil komandira policije Sremski Karlovci
U podmetnutom požaru potpuno je izgorio automobil "reno megan", čiji je vlasnik Jovica Lončarski, komandir policijske ispostave u Sremskim Karlovcima.
Za sada nepoznati počinioci zapalili su automobil Lončarskog u noći između četvrtka i petka, 29. i 30. oktobri, ispred automehaničarske radionice u sremskokarlovačkoj ulici Belilo 43, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Uviđaj, koji je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Novom Sadu Zoran Keser, isključio je svaku mogućnost samozapaljenja, jer je iz automobila koji je bio na popravci izvađen akumulator.

"Preživeo sam i gore stvari od ove i poručujem da nikad neću biti u društvu kriminalaca. I dalje ću se, kao do sada, beskompromisno boriti protiv svih onih koji krše zakon", rekao je Lončarski za današnji broj novosadskog "Građanskog lista".

Policijskom komandiru automobil je bio zapaljen i sredinom prošle godine, ali su tada iznesene tvrdnje da su vatru izazvale neispravne električne instalacije.

Jovica Lončarski važi za jednog od najboljih policajaca u Srbiji, jer je čak 30 puta nagrađivan za privrženost poslu i ostvarene rezultate rada.

Dobitnik je i prve nagrade ministra unutrašnjih poslova Srbije za privrženost poslu, a odnedavno se nalazi na dužnosti komanira policijske ispostave u Sremskim Karlovcima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: