Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek\' je, vala, neko iskritikovao i ove siptare! previse su se osilili.
da su srbi bili pametniji pa naseljivali taj prostor a ne bjezali od svoje zemlje ne bi se dogadjalo danas sve ovo !
Ovo je dokaz da kosovo nikakva samostalna zemlja nije niti ce biti ikad samostalna, nego uvijek marijoneta od zemlji koje su joj samostalnost dali. To je cjena koju ce uvijek placati jer su na k,urvanjski nacin dobili samostalnost, i uvjek ce biti k,urvetina za zemlje od kojih su samostalnost dobili.
Zasto se (samo) prenose vijesti sa Srne? Na drugim portalima stvari stoje sasvim drugacije.
Prenosite SRNEce vijesti. HALO! To je inace agencija koja je bas profesionalna. Historijski dokazano i poznato.
charls dobro podnmazuje www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Princ-Carls-pomaze-Hilandar.sr.html
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Princ-Carls-pomaze-Hilandar.sr.html
ihhh thaci nema da poslusa nikoga osim instikt i zelju svog naroda a i potpuno pravo da bi mogao kontrolisati sve ijedni milimetar svoje drzave Kosova a sto su se srbi navikli krijumcarenjem i kriminalizmom neka to obave u zemunu i po beogradu neka ostavljaju ljudska glava po vrecama....neka se tamo bave kriminalstvom a kosovo srbima je samo velika iluzija,san i zabluda da mogu se tamo vratiti i igrati kolo delija....zbogom srbijo
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Princ-Carls-pomaze-Hilandar.sr.html
Izmisljena vijest.
Smijesno je ko u ovo vjeruje, istina je da je ovakav proglas izdat i osuda cisto formalnost, sve sto Taci radi to je po naredjenju i dogovoru sa Amerikom koja je sila u svijetu a ne na balkanu i Kosovu. Amerika kroji kapu i bice kako oni kazu zivi bili pa vidjeli. Taci je Americki poslusnik i on je krenuo u akciju nakon zelenog svijetla Amerike uz dogovor ostalih zapadnih sila koje se vrlo malo pitaju ali su saglasne sa pvim bile jer je pun racku svima vise Kosova i svi zele da se to jednom zauvijek rijesi. Ovo je zavrsena prica i Kosovari su zauvjek preuzeli svoju granicu plativsi to samo jednom zrtvom.......!
mi smo bosnjaci najgori narod na svijetu
Mamu sam ti na chundari pecco
Ne bih ja rekao da zapadne zemlje osudjuju Kosovare. Prije ce biti da medijski izvjestaji na zapadu demoniziraju Srbe. Ali ko ce im ga znati...
@tambura Ja iznosim cinjenice, a ti ako imas nesto pametno napisati- izvoli. Mogu i ja tebi se ispisati po me.z.ar.ju voljenih, ali necu, ispod je moralnih a i vje.rs.ih nacela (mada nisam neki vje.rni.k). Zato, ziv mi i pametniji bio :))
Ovo je izmišljotina srbijanskih medija a naivci sa saxa po ko zna koji put nasjedaju propagandi paljansko-beogradskih kvazinovinara ala risto đogo i prenose svaku glupost koju ovi objavei to u glavnom prostoru sajta(nevjerovatno!!).
heeeeljp natoooo, heljp euuu đenosaaaaajd