Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato su muslimani iskazani na svim popisima pre 1974 i tacno se zna gde ih je koliko bilo upravu si.....naravno ironija mala....nema ih ni pod kamenom...
Видим да си \" наобразованији \" овде међ свима. ПАзи само да не упаднеш међ две столице па изгубиш и бих и Педерацију.....то ће бити својеврсни шок за све вас
zna i Jelko da Sandzak nikada nije bio SERBIJA seri...ba da se u prijepolju krunisa kralj Tvrtko da su Turci Sandzaklije davno mošti Save Nemanjića izbacili isjeckali i u dunav bacili.....treba jos taj problem riješiti i to uskoro a vi sanjajte imate pravo na san....
O nezavisnosti Srpske ni reči? Nema veze imamo vremena čekali smo 500 godina da Turcima dojadi, čekaćemo iljadu ako treba za nezavisnu Srpsku.
nisam ja ni rekao da je Kucan los, ali ovo smece zlovensko Kacina treba objesiti, kontas. raspitaj se malo o njemu.
Jedino se Slovenija koprca u ovom jadu ,Hrvatska ,Srbija ,Bosna sve gore od goreg .Dok drugi govore sta ces da radis ,kako da se ponasa jedna drzava ,strane diplomate nema tu drzave.Samo gazde i sluge.Mrznja ,jad i bijeda .Pamet u glavu narode .
Odakle bre vishe ispadaju ovi Jelke Kacini, Dorisi Pak i ini srbomrzci koji u EU rade Srbim I Srbijij o glavi? Nije onda ni cudo sto se Srbija sve vishe okrece Turskoj!
Ko ..be Jelka Kacina, pa to je bio slovenački Gebels 1991-92. godine. Tog srboždera su Nemci zato i postavili za izvestioca za Srbiju. Ovo je četvrti nemački DRANG NACH OSTEN u poslednjih 100 godina i Srbi će se opet izboriti sa tim, ali glupi Slovenci će morati da traže utočište u Palestini, a nikada više u Srbiji koja ih je primila 1941. godine. Jedan od primljenih i hranjenih u Srbiji, Milan Kučan, se za sve to odužio kao pravi Slovenac - mržnjom prema Srbiji i Srbima. Mi ćemo se najbolje odužiti Slovencima tako šte niko ne treba da kupuje slovenačko đubre. Tim džukcima je srce u novčaniku i to jedino razumeju.
ako se neko sječa štrumpfova - e ovaj kačin, mamu mu okačim po zadnjem otvoru je isti gargamel!!
sta hove ovaj lakej ofarbanih brkova? Koji ste vi slovenci-konjusari faktor.. obicni proliv od naroda.skinite nam se više sa one stvari, ionako vas predugo trpimo..
Kus troprsta svinjo !!
treba ti heb.ati mamu slovensku zlovensku