Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako i Hrvatska ima svojih problema, kod njih barem ovakvi likovi odlete sa funkcije... ovaj ce u iducih par dana morati odstupiti. Kod nas bi dobio vecu poziciju :)
Ko prizna, pola mu se prasta, znaci nesto malo iznad 80... Sve ok..
Ovako ce i onaj inspektor iz entite sto prenosi arsenal oruzija.
kaze,morao sam jer ima video,inace ne bih
“Mupu je prioritet otkriti ko se usudio otkriti snimku” !? Eto, ispašće još kriv i ovaj što je objavio snimku, a da to nije učinio, bilo bi “pojeo vuk magarca”.
Zasto ako je postena, moralna, casna osoba momentalno ne podnese ostavku
Poznajem covjeka koi je imao 1,8 alkohohola u krivi na semaforu je pogazio stariju njemicu njoj je bilo crveno on je izgubio vozacku za alkohol a za pogibiju zene nije jer nije smjela ici na crveno .
Diplomatic 300 pa sta ako nije postojao pjesacki i ako je covjek vozio do 30na sat .
@staraRaja007 ljudi hodaju po mjesecu, mobitel se otkljucava otiskom prsta, internetom se narucuje hrana . a ti jos vjerujes u to ..... Inace taa brzina je 13cm u sekundi, pa razmisli koliko sekundi mu je trebalo na toj brzini da ga zgazi ....i koliko je cm presao dok je zakocio ...bajke koje ni braca Grim ne bi napisali
Iznad Zakona 33333. dio.... da barem malo lici na Segala pa hajd.
Nije brzo vozio, ovaj je nisko letio
I to me zaboli, koliko je neki žandar vozio u drugoj drzavi