Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi prostacite zaglavljeni u vukohebini dok Vule potpisuje ugovore i donosi $$$ u Srbiju. Hehe ko se zadnji smeje najsladje se smeje a to vi sigurno necet biti...
Cim Haris ode u Tursku za saradnju i podrsku BiH-i eto ti vampirskog jeremica da pokupi plijen!!!! nacisicko fasisti srbi ovdje stalno pljuju po turskoj i turcima,omalozavaju i ponizjuju, a ciste cipele i lizu guzu turcima a i svim ostalim muslimanskim zemljama, afrikancima id..
21 vijek Srbi iznova priznaju da su Turske sluge. kako je Pedofilski Krmak dodik dozivio ovaj poraz?
DVIJE BRATSKE DRŽAVE...
turska vam je kuhinja, turska vam je muzika, turski vam je jezik, svi kkvartovi u glavnome vam gradu su turskih imena, terazije, palilula, tasmajdan, karaburma, genetski ste turski kopilani, mrki ste ko turci, nista slavensko u vama vise nije ostalo.....vi ste turci, vracate se konacno turskoj i jos se manite te sizmaticke bezvezne vjere, okrenite se lijepom islamu i krenucete nabolje
Čovječe ko će kome nego svom svome. Kad dođeš u Beograd kao da si u centru Instambula, svi isti Turci. Šesto godina ostavilo traga. A i vole se između sebe da je to čudo, šta ćeš jedan narod, krv nije voda. A Vuka Jeremića zaista treba klonirati, izuzetno sposoban čovjek. Onaj naš Sven isto da je proizvod incesta.
nadati se da nije Jeremic pristao na nekakva ujedinjavanja tu sa bosnjama, brate, nek idu hrvatima...poslije ebanja nema kajanja, nije niko bivsi komnjara da ga nasankaju!!!
Koji bosnje kad im je alija bio srbin...i tako se jedno vrijeme i izjasnjavao, a i porijeklom srbin, i to pravi, pravcati, iz Srbije brale...
Ja vam kazem, Turci bi samo da usicare a za bosnje ih briga kolko za lanjski snijeg!!!! Kao, uostalom, i svi ostali...
Vama ne vrijedi govoriti. Bratski vas savjetujem da se vratite Hristu i pravoslavlju, a vi hocete da ostanete stoka repata. Ne glupirajte se vise.
Ko nas ovdje predstavlja: Srbin il Turcin? BIH4EVER!
E moj Lazare na cemu si ti, da mi je znati ?
Daleko si ti od Rusa jaro, ti si genetski Turčin veći i od samog Turčina, a i malo si, meščini, prezubio pa lupaš k\'o raštelovan motor!
Kako ti kažeš: \"Ako već sluhom nemaš talenta, provjeri kako se piŠe...bar se potrudi da izgledaš ozbiljno.\" I ti si k\'o pismen, a oni k\'o nisu?!
Kao sto rekoh - nije krv voda. Zato sam evo i ja odlucio da se vratim pradjedovskoj vjeri - pravoslavlju. Govorim srpski jezik, preci su mi Srbi i zasto da se izmotavamo i lazemo. Ja sam SRBIN! I da samo znate kakvo je olaksanje to priznati i kakvo je zadovoljstvo biti Srbin. Ne moram vise da mrzim i optuzujem sve one koji su to shvatili prije mene. Izvini Kusta! Izvini Mesa! Ne moram da izmisljam razne besmislene teorije i dokazujem da su mi preci Bogumili, Mongoli i marsovci. Mogu da se molim na svom maternjem jeziku, da se ponosim istorijom svog naroda, kulturom i tradicijom. Mogu da navijam za Noleta, za Jelenu, za nase vaterposlite, kosarkase i fudbalere.... Da ponosno ustanem kad cujem \"Boze pravde\" i kad se vijori srpska trobojka sa grbom Nemanjica. Konacno mogu slobodno da kazem da su mi drazi Rusi od onih beduina na kamilama. Hvala ti dragi boze sto sam konacno progledao! Vas Srbenda, Lloyd (Lazar)