Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje si procitao nasljedstvo, druga stvar, i da je naslijedila u braku kpet je bracna stecevina.
Kakav degenerik nevjerovatno, mada mi je glupost držati pare u džepu u kući
Kakav degenerik nevjerovatno
Sad slijedi vijest:"Zagrepčanka(50) ispremetala muža(56) motkom po leđima uzduž i upoprijeko a sve kako bi fingirala napad huligana na njega.
EU demokratija ! Kakva je to žena ako ne može mužu provod finansirat , 😁
Malo se kockalo,malo se smrkalo..
Pa nije ukrao, to su i njegove pare. Bracna stecevina
Nasljedstvo nije nikakva bracna stecevina. Bracna stecevina je ono sto su supruznici stekli u braku. Ono sto su unijeli u bracnu zajednicu " postaje" zajednicko dok brak traje. Prilikom eventualnog razvoda dijeli se samo ono steceno u braku.
56 godina i jos nije odraslo...
Uh pa ovo je isto sto i SDA radi decenije, kradu od naroda i drzave, trose na gluposti i svoje racune pumpajju, a na kraju svi smo mi izdajnici koji nismo SDa i svi drugi su krivi za pokradene milijarde