Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@? pa ti pricas gluposti...\"imala uvid u sve dokumente\" ne mogu postojati zapisi ukoliko nije to prijavljeno, a da je prijavljeno vjerovatno bi bilo top tema, i jos nesto sud da dopusti tebi uvid evo jedan veliki smjesak..heh...:) zato ne dipri...:)
Sve silovatelje i bolesnike koji se kače djece treba isfaširati i skuhati.
STVARNO STE BOLESNI SA KOMENTARIMA!!!! UVIJEK MORA ZA NEKO ZLO BITI RAZLOG I POVOD NACIJA, RELIGIJA!!! ZA SVAKO ZLO JE UGLAVNOM RAZLOG NEZNANJE I SPUSTANJE COVJEKA NA ZIVOTINJSKI NIVO!!! ISTINA JE DA TOGA IMA, KOLIKO NE ZNAM! U SVAKOM SLUCAJU TO JE ZA OSUDU!!! ALI ISTINA JE I DA SVAKO GLEDA U SVOJU AVLIJU U SVOJU KUCU GDJE MU JE KO OD UKUCANA OVOGA BI BILO MANJE!!!!
Hriscanski specijaliteti pe.dofilske katolicke i srpske crkve, napomenuti da je vladika kacavenda licno sil.ovao i ub.io stotine djecaka i djevocica muslimanske vjeroispovjesti, to svak zna, ko prvo haski tribunal i tuzliastvo BiH-e.......
ja budaletina i još budalastijih komentara, braćo mila...
Pristavljaj ga mami svojoj,može?
...drvne tehnologije! Po svemu sudeci on profesor na elektrotehnici ili na medicini. Oni se bave preradjevinom drva.
OTKAD NISAM ČUO RIJEČ BLUDNIČIO. HAHAH, BAS JE FUN!
Ovo je tabu tema i niste svjesi koliko je ovo danas rasprostranjeno svugdje ne samo u Sarajevu. I toliko je slucajeva koji nisu prijavljeni ili koji se kriju.. Treba pobiti zlostavljacku stoku, fuj.
nisam ja alla\'m sama je trazila
Ubit stoku bolesnu odmah, fuj
Dobar neki kalendar kad treba akademija nauka da izračuna kaj je to bilo (a ni tad se, kako kažeš, svi ne slažu)
ne rekoh li ja da ste vi INDOKTRINIRAN narod krvati, kakvu ti djevojcicu spominjes nemoj da ti bude krivo sto su krvatice .p.r.lj.a.v.e......evo malo argumentacije kad ves spominjes spornu dje. Asma, sestra Aiše deset godina bila starija od Aiše. Asma je umrla sedamdeset i treće godine po hidžri, i tada je imala stotinu godinu. To znači da je trinaeste godine po poslanstvu imala dvadeset i sedam godina, a Aiša sedamnaest. Poslanik je imao odnos sa Aišom nakon preseljenja u Medinu, a što znači da je Aiša imala tada osamnaest ili devetnaest godina. Ovaj stav se bazira na računanju Aišinih godina prema Esmi, i to je stav koji većina učenjaka prihvata....
ne budi panglu,studentica koja je napisala ono gore o pristupu,nije objavljivala ovo s neta,nego ja (osoba N.N.) tako da ne pametuješ,a objavio sam samo iz razloga da vam pokažem da je to dosta učestala pojava na vaših 24%....to me i ne čudi,kad znam da podrzavate handrenje 9-godisne djevojcice
@tuzlakvrijedanjem pokazujes primitivizam, ocito da je proradio krvatski gen zvani primitivizam....hehe...
Da si uostalom imala pristupa,ne bi se poslužila džonom sa interneta,već bi iz tih svojih \"istraživanja\" mogla i navesti detaljnije podatke koje ti evidentno nemaš. Toliko o tvom istraživanju.
pa,i ovaj tekst je mogao neko samo napisati iz glave,nigdje se imena ne spominju....zato ne dipr,m--a--m--i--c--u ti mudzahedinsku,e--b--o li ti svemirski jahač magarca m--a--m--i--c-u terorističku :)))))