Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto mene u Zagreb i častim hrvatice pićem
AHAHAHA
I ti hocesh biti neoprezan?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Savjet za žene: Većini muškaraca koji ponude ženama pićem, prvenstvena im je namjera da ženama smanje "obranu" tj. gard. Ako vas muškarac ponudi pićem, zatražite nešto bezalkoholno, ali im pritom dajte do znanja da ih želite bolje upoznati. U više od 50% slučajeva muškarac će biti ljut, jer vam ne nudi nikakav poklon nego vas samo želi iskoristit. Pametnije ste od tih klošara.
Bolje sa neznancem, bar te ne zna covjek....
Tramvaji na slici su novi i domaći - "Končar" za razliku ovog "krša" u poluraspadu u Sarajevu. http://www.koncar-kev.hr/hr/proizvodi_i_usluge/tramvaji
nema mi ni sta gore nego vidjeti pjano zensko,pato treba zakonski zabraniti kako su uradili u nekim razvijenim drzavama.nisu zene stvorene da se opijaju,vec da odgajaju dijecu,nije nicudo sto je danas ovako kako je kad nema ko da odgaja dijecu FUJJJ!!!!!!!!!
@EdinDzekoBosna2 Pijandura bez obzira na spol je odvratna...
Pa to što je napisano je činjenica, ne vidim razlog za ružne komentare.
na dandi se nejbolje prasi...
Lijepo je i ovo znati tako da cu od sada uzase uvijek nositi flasu konjaka za nepoznatu damu!
fuj to su te zagrebacke kraveeee umjesto ko nase bosnjakije da imau fino stida i da su postenee jedine zene u veropi koje bi zenijo omladino pazite stacecete naci!!!
A sta je sporno na ovom plakatu?? jel to mozda nesto nije istina?? Podsjeca me na lavinu mrznje i gnjeva feminacisticke bande na lika u SADu kad je rekao da zene i muskarci nisu isti...
@djutureBa Za razliku od tebe ja nemam decka... Kako god odgovor ti je, malo je reci, jadan. Jel to maksimum kapaciteta koje posjedujes?
Kazu kad zagrebcanka stane na cep noge joj se rašire
Nista novo, zene su rospije i bez plakata uvijek bile, samo sto u doba interneta nema vise skrivanja kao prije
Srecom, nepoznat sam velikoj vecini zargepcanki!
Serijar jos malo, insallah sto kazu.
Bolje je da gradite brzu cestu Sarajevo-Jajce-Bihać-Zagreb nego Sarajevo-Podrinje-Beograd. Idite prema zapadu
od sad, svaki vikend provodim u ZG-u palim 2-jku, gume su mi malo celave al' stizem...