Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im je laka hrvatska zemlja, a Karamarku bi bilo bolje da zaveže labrnje i ne drži govore o stvarima o kojima nema pojma ili nek smijeni "ghostwritera"
Hrvatima koji su za dom spremni porucujem da se vrate u svoj dom - Iran
Mrznja Bosnjaka prema Hrvatima i Srbima iz BiH je podjednaka onoj koja je usmjerena ka Bosnjacima od strane istih, tako da ne vidim ovde neki mir i napredak.
Branili su zemlju u kojoj su zivjeli, neki i rodjeni. Nista neuobicajeno. kamo srece da smo svi takvi.
axaxaxaxa
ma nije moguce, trebate to javiti skutorima u kamenjar
@Croatissimus Drug ja vrlo dobro znam da dole ima i normalnih, postenih ljudi jer iam jako dobre prijatelje u Ljubuskom, Capljini i Mostaru ali oni drugi se mnogo vise eksponiraju od vas. Glasniji su i njihove parole nisu nista drugacije od onih iz drugog svjetskog rata, mozda su i gore jer zivimo u 21 stoljecu. Izvinjavam se za generalizaciju