Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda nama neko nesto kaze kad pricamo o piramidama haha
@thekupus sram te bilo jel te strah Boga pa makar i tog tvog, nasao si se izrugivati sa svecima!
@Trulex A možda frajer nije umro namrtvo,pa dobro izgleda?
U Meki se gradi hotel sa 4 heliodroma i 10 000 soba u vrijednosti od 2,3 milijardi funti. Luksuzni hoteli i nisu ništa novo. Meka nije komercijalizacija vjere, a Međugorje jest? S time da u Međugorje kao musliman možete doći, a u Meku kao katolik ne. Malo smo licemjerni?
Licemjerje nego sta,dovoljno je procitat knjigu "poderani veo",sva istina je u njoj.Neznam sta ovi s klizorisa stavljaju ovu vijest u top kad ovo nije nista novo kod svetaca,pa i pravoslavni svetac Nikola Ostroški ako se ne varam u "citavu" stanju.A to sto neke vrijedja,boli ili provocira je nesto sasvim drugo.Knjigu u ruke,imali bi danas stosta naucit od Leopolda Mandića
Suljaga, Meka nema veze. Samo sam ukazao na licemjerje. Međugorje je jedan od najbitnijih elemenata o(p)stanka Hrvata katolika u Hercegovini, sviđalo se to tebi ili ne. Osim toga, religijski turizam nije nikakva novotarija. Što je nekome morbidno, drugome je normalno i obrnuto. Meni su čudne krave kao svete životinje u hindusa, ali se nikada ne bih ismijavao iz toga. Je li sada jasnije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne morate poštivati, ne morate pratiti, ali pripazite da ne vrijeđate nešto što je sveto, i Bogu sveto. vama se nitko ne ruga što obilazite oko Kabe, kamena kamena koji je prije Islama bio predmet štovanja raznih pogana i simbol poganskih božanstava. iako na tisuće ginete svake godine zbog svetog kamena, a ovdje vjernici žele dotaknuti sveca i uzora, u mirnom i civiliziranom hodu, nitko vam se ne ruga. Bojte se Boga, činite dobro i ne bojte se.
ovima koji lupaju minuse, treba oduzeti putovnice BiH, jer ne zaslužuju tu državu i mrš u Siriju.
NISAM ZNAO DA JE NDH U BEZVIZNOM REZIMU.
Sta ti brljas?o cem?
Vako su u nas nane kad je dolazio onaj Tobe jarabi :)))))))
Jeben van dite balijsko
"Maratonci trče počasni krug"- hrvatska varijanta:))))
Koji cirkus jbt!!!
ZAISTA MI NIJE CILJ ISMIJAVATI VJERNIKE I NJIHOVE SVEČEVE ALI OVO JE BOLESNO.MRTAV ČOVJEK OBIÐE POLA EVROPE A NAS PITAJU GDJE SMO KRENULI I KOLIKO IMAMO PARA.
...kod ovakvih "čudesnih ivenata" daleko je najzabavnije kad se fanovi jedne ideologije ismijavaju fanovima druge ideologije...al ajd, da masa ima mozga, nebi religije hiljdam atisuća godina trajale.
hrvati pravi nekrofili hahaha
patologija.
Kod nas je jedino takav red bio kad se pojavio Turabi
Pa eto ponudite vi kriticari nesto konkretnije.Covjek umro46' a tijelo mu kao da je prije dva dana.
@SvetiJuraj Ok.Greska.
Najveća kazna je kada ti nestane pamet.
svacega na kugli zemaljskoj