Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa do poda onima koji su stigli na vrijeme da ga izbave, onima koji su ga reanimirali u kolima hitne pomoći, onima koji su ga reanimirali po dolasku u bolnicu i svim ljekarima koji su zaslužni za njegov oporavak.
Sretno dječače! Da se poptuno oporaviš!
Nedaj bože nikome, pazite djecu, bože, sačuvaj, daj bože da ozdravi i roditelji u pameti da ostanu
Izdrži dijete drago!!!❤️❤️❤️❤️
Jadno dijete, jadni roditelji.. Brz oporavak...
Ah dusa mala....da Bog olaksa...
samo jako stari liftovi nemaju tkz. siguronosni krug na vratima, tj. prekidac koji drzi motor zakocenim i ne dozvoljava da lift krene prije nego se vrata zatvore. Na nekima gdje je to naknadno ugradjeno serviseri po nedostatku djelova jednistavno premoste tak prekidac. Ma zapadu je velika vecina takvih liftova zamjenjema novim. Svaki lift je osiguran,.a za takav stari lift ni jedno osiguranje nece uzeti odgovornost, ili pak to jako skupo naplacuje
djetetu zelim brz oporavak i sve najbolje...apelujem roditelje da pripaze i upozore djecu koja koriste liftove, pogotovo tako stare...za djete ni najnoviji lift nije 100% siguran...nesreca se jednom desi
u Rumuniji se nedavno desila nesreca kada su u policijskoj postaji smrtno stradala dva policajca, jednog je prignjecio lift, pa kasnije i drugog koji ga je pokusao izvuci. I najnoviji liftovi nazalost znaju zakazati zato nikada ne pokusavajte izaci iz njega. Cekajte dok ne dodju ovlastene i strucne osobe da vas bezbjedno izvuku. Govorim iz dugogodianjeg iskustva u tom poslu!
Pred sami rat.na Dobrinji 2 dijete stradalo.Neko je napravio niftove bez pomoćnih vrata.Samo metalna koja se zatvore kad krene lift.Vidi se međuspratovi,zidovi kad lift ide.Djete ko djete gurnulo prste i nesreča,poslije su postavili vratašca ali kasno.
Nije mi jasno kako ga prignijeci lift kad se sam vrati prilikom stiskanja.
Bože pomozi dječaku.
Davne 1970 i neke, mog druga i komsiju Misu je prepolovio lift u danasnjoj Brčanskoj ulici. Razlog je bila djecija budalstina, razbijanje stakla i izvlacenje kroz rupu. Pola tijela na sedmom spratu, pola u liftu u prizemlju... laka ti zemlja moj druze Miso. Sjetim te se cesto.
Divna vijest
oh dušo moja😢😢svu srecu svijeta ti zelim...oporavi se mali lave...oporavi...
jadan djecak nije on kriv sto ga roditelji nisu odgojili da se zna ponasati
Kako ga je uspio lift prignjeciti??
Hvala Bogu