Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WTF :D
Hercegovci su majorizirani u Hrvatskoj, očekuje se obraćanje Raspudića da objasni ovaj fenomen...
Svaka čast. U sridu !
smjesta bandica za dozivotnog nacelnika sarajeva
"Sto reko to ne poreko" - Ševa (Nocne More Zeljka Malnara)
Bakijato, nisu Posavci puno bolji od ercegovaca samo im je jaka konkurencija , preuzela 1.mjesto u PR -u, kužiš . Hoćeš da ti nabrojim visoke činove u vojsci, lažne generale, kod Mile Bandita u grad.poduzećima, u javnim pod., u Agencijama, Udrugama ( poslodavaca, npr.), sportskim savezima itd. Samo, zvučniji su ercego-vanci, eto.
eh, jos nesto ne znaš , ziher : Vi ste nas Mexico !
SLAVEN iz Mostara; TVoj komentar je kao da ga je Banditos pisao. To ej vaš stl, kultura i argumenti. Vidis, zato vas mi ne poštujemo a , ne daj Bog , volimo ! Sve prema zaslugama, kaj ne ? Idemo delat , veli Bandit .
Tako je krao 15 godina, svi smo znali da krade, a eto baš hrvatsko pravosuđe kao nije :) Ista stvar je i kod nas, znamo svi ko najviše krade, od Izetbegovića do Lagumdžije ali zato što su sudovi pa i policija njihovi oni neće biti procesuirani dok ne siđu sa vlasti. "Svi lopovi su nevini dok se ne dokaže suprotno." Kod nas ovo ima poseban besmisao.
jes bakir i zlaja krali i napravise nebodere hebolite onaj ko te posla.
Ovo je pokusaj unistenja politicke karijere, jednog od rijetkih postenih policitara.
Bandić i poštenje !? Iz koje galaksije ti dolaziš ? Pošten kao prezime samo u augmentativu.
Bandicu mi te volimooo, zg u
i karta grada gdje vas nitko ne poštuje a kamoli voli. Go back !
ako su grude zagreb iti si zg u>3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Btw, nova himna u cuvenom remetincu je Mahune su neobrane..... ( banditos je brao mahune prije hapšenja ).
Oktobar, Banditos nije u Sdp nego u vlastitoj zločinačkoj organizaciji. Vi ste se riješili ali ga kod nas podržavaju ognjištarci iz Ercegovine i interesne grupe. Mi , zagrepčani ga nikad nismo mogli smisliti ; PRIMITIVNOG, BAHATOG ,KOPRUPIRANOG DIVLJAKA. Vidi prezimena optuženih pa ćeš vidjeti da su 80% iz hercegovine i posavine. Gol lopov do lopova. GAME IS OVER !
šubiću zagrepčanine rođeni,pozdravili ti svi herccegovci sve žensko u familiji.
ti nisi normalan poredit posavce i hercegovce.
principijelna koalicija Hercegovačko-Imotska-Hercegovačka ili Oosvina zla.
Nevin čovjek kao pikado.
Kad je kakao Bandic? Upratite sta je jeo do celije.