Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće biti problema dokle god gasovod bude zaobilazio Makedoniju. Čim spomene Tesla gasovod zakucaće mu Ramuš na vratima u maskirnoj uniformi. Svakako će mu zakucati, on je tu za jednokratnu upotrebu.
ahahahah lopine proameričke, čuj mu priče i orkestra koji ga prati!
pozdravljam ideju zaev ali neka zanimljivije je ovako
pozdravljam ideju zaev ali neka zanimljivije je ovako
previse je desnicarske stoke moj Zaev
To je u nadležnosti vaših stranih mentora!
Da u Djetojnu nije stvorena rs ovdje vise ne bi bilo prijetnje za skuobe...
To je vas problem, odmah opalite glupost ko iz topa! Niko ne bi te srbe dirao mozda bi bilo manjih incidenata osvete jer cinjenica jeste da ste jedini klali,silovali i pljackali planski . Ali niko vas ne bih dirao jer mi nismo stoka i tu se vidi ta genetska razlika i raskrinka vasa laz kako smo bili jedno. U ratu u sarajevu kao dijete od tri druga sa kojima sam provodio dane dva su bili srbi koje nikada niko nije dirao. I tu vam se uvijek cista obraza mogu pos*ati na sve vase lazi i propagande!
@Zilot Pa kako su srbi mislili da puno veci broj muslimana nestane?Sta je problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)