Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Grčka nema pravo na bilo koji način da diktira kako se Makedonija treba zvati. Lijenim Grcima je vakat da prebole dječije bolesti najstarijeg i najljepšeg djetata. Odavno to nisu. Sve druge kolijevke su uveliko prešišale prvu kolijevku civilizacije. 2. Jedini benefit ulaska u EU je ušteda truda Makedonacima koji uzimaju bugarsko državljanstvo kako bi pobjegli iz zemlje. Tada će to moći i sa svojim pasošem.
Ovi naši kreteni i fašisti ne podnose ostavke ni kad su optuženi za ubistvo, a kamoli za nešto drugo.
Ovo je najveći diplomatski uspjeh u regiji u posljednjih 40 godina. Ako Makedonci ovo obore na referendumu onda su slijepi i ne trebaju ići dalje iz ove rupe u kojoj smo zapeli.
kad bi neki naš uhljeb-političar ovako nešto uradio
Nema razloga. Ovo je najveci uspjeh Makedonije otkad znam za sebe. Konacno da ih odblokira Grcka