Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametna odluka, srbija i bih ce ostati same na kraju, tko ce zastiti od velike srbije ?
Brozova država i 25 godina nakon raspada održava legitimitet jednog od svojih naroda. Nevjerovatno.
tko to kaze srbija je mala bre
Ovi današnji "Makedonci" su isti kao i Bošnjaci. Izgubljeni u prostoru i vremenu. Tvrde da su antičkog (helenskog) porijekla, a govore slovenskim jezikom, koji je neka nakaradna mješavina bugarskog i srpskog. Naciju im je stvorio Tito 1941. godine, a državu dobili 1991. Ali Grci im, naravno, nikad neće dati ime Makedonija, a Bugari im nikada neće priznati tzv. makedonski jezik.
Vi Bošnjaci ste kudikamo booesniji od Makedonaca, ajd što fabricirate i falsificirate svoju istoriju, ali što imate obraza o drugima lagati i izmišljati nebuloze, i to o narodu od kojeg ste nastali.
A grčka da promjeni ime u bivša turska kolonija
Promijenite naziv države u Zapadna Rumelija, a ime naroda u Rumelijci, ako veće ne možete biti Makedonci, a ne želite biti ono što jeste, Bugari...
@AugustBraun Svakako bolje nego biti Poturčeni Vlah koji se pola milenija izjašnjavao kao Turčin, da bi na nekom sijelu dizanjem ruku postao nekakav Bošnjak...