Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tempirana sad je nuklearna
Dradi novinari, ne zanima nas ni Makedonija ni Kosovo ni Albanija... A vi dragi likalno ovdje Albanci, ako ste tolike patriote, marš nazad u Kosovo ili Albaniju...
Ova pudlica je sve dao Albancima da bi došao na vlast, promjenio ime svoje države , daće im i ovo. I neka je tako jer Albanci plačaju strancima koliko zinu. Za Makedoniju nije uradio ništa.
Balkan je oduvijek tempirana bomba i poligon za podkusurivanje velikih sila,sve sto ima predznak "velika"nema mira na balkanu niti ce ikada biti...
Ako bi se dozvolio Republici Albaniji suverenitet nad Kosovskom Mitrovicom i Pristinom (a nikad ga nije imala), onda bi to bio presedan na osnovu kojeg bi se i Srbiji mogao dozvoliti suverenitet nad Banja Lukom i Trebinjem, a Hrvatskoj nad Sirokim Brijegom i Citlukom. Ali to Bosnjo ne konta, ponijelo ga Kosovo.
Ne mozes porediti rs sa Kosovom ... nije to ni blizu, kosovo je nezavisno a rs nece nikada biti
Joj ovog, prepao se za opstanak Makedonije. Dovoljno je da su im promijenili naziv.....
Biće kako amerikanci kažu, nisu spucali džaba 200 miliona $ u Bondstil. Dok imaju para da to drže i održavaju, radi nekakvih interesa u planinama Kosovo će smatrati državom. Čim odu, srpska vojska će ući na svoju đedovinu. To je neminovno, u to ne treba sumnjati.
Kakva vojska??? Nema vas ni za fudbala na male hahahaha Takoder, samo ste tako i ulazili bilo gdje, dok je naoruzano ne smijete ni da provirite. Naucio je narod i dozvao se hvala Bogu, pa vam vise ne vjeruje nista!!!
Unteres je drogaiz Avganistana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo
Samo nek se nesto desava 😂
Bošnjaci ne razumiju da dopuštaje Velike Albanije direktno daje priliku i za stvaranje Velike Srbije
To je nemoguce jer velika Albanija i velika Srbija ne mogu istovremeni funkcionisati. Nijedna nije prestla preko trenutnih granica Kosova i Bosne i Hercegovine. Takoder kosovski vilajet je bio puno veci prije samo 100 godina kad je Turska zajebala nas Bosnjake po ko zna koji put i dala sandzak u taj vilajet... Kosovo sada ima granice do kojih su oni dosli i dalje nisu nikad uspjeli! Bosnjacku zemlju nikad nece uzeti ni onu ni srbi, vraice se sandzak, zapadna srbija i crna gora gdje pripadaju!
Ti pises kao da su islamizirani Srbi tj vi Bosnjaci stvorili sve te vilajete i Sandzake, da nije bilo Turske ne bi danas postojala ni Albanija, ni Kosovo, ni Makedonija, a bome niti Crna Gora niti BiH
Kosovo se trebalo ujediniti sa Albanijjom odma po progonu četnika sa Kosova do sada bi sve bilo završeno pa možda i ponovo razjedinjeno kao samostalna država..