Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jos jedan dokaz da je EU proširenje gotovo Srbija je shvatila a mi ćemo se uzalud nadati kao i svemu uostalom
Je3em i tebe i Srbiju.
Kakvog proširenja, vidiš da se raspada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi Mesića, Schmidta a oni 100 država 😬
Bosna zna svoj put - NATO i EU!!! Nek "pleše" sa nesvrstanim drugi ko god hoce.
120 drzava clanica - 17 drzava promatraca - 10 international organisations, incl. UN, ASEAN, Arab league, Organizacija islamske suradnje, Commonwealth, ...
Samo glupan može da se podsmeva ovome. Niko ne smatra da "nesvrstani" mogu više imati ulogu koju su imali ali to ne sprečava da ljudi obeleže jubilej, druže se, prave biznis, grade saveze, razmenjuju informacije...Srbiji odlična prilika da se dokaže kao država koja može da organizuje i isprati jedan ovakav skup.
Sarađujemo sa svima. Neutralni smo. Ne uvodimo sankcije drugim zemljama ili to radimo u maloj meri oko stvari koje nisu od vitalnog značaja zbog jebenog minimalnog usklađivanja sa spoljnom politikom Evropske Unije. Kako stoje stvari ni to neće još dugo. O ulasku u tamnicu zvanu NATO tek nema priče.
Надам се да муслиманско острво неће присуствовати јер ће одмах кренути неки проблеми и кукњава. Штета да тако велики скуп пропадне.
Ovo je pluskvamperfekt. Tito je umro 1980
A predsjedavajuca pokreta rusija😉
Ko ih hebe. Najrazvijenija zemlja u pokretu Servija
UAE, Saudi A,. Kuwait, Singapore, Qatar, Azerbaijan, Belarus, Chile, India, Colombia, J. Afr. Rep....
Taman dobrim povodom. Proslavi se nesvrstani Begeš od '89 naovamo. 😂 U međuvremenu, Indija ogrezla u divljem kapitalizmu, Egipat tuši sve što ima za honorar, a afrička braća u grlu do hovana. 🤣 Kad je trebalo stati jedni uz druge, krenuli smo ratove, uz amin Zapada. Sad je kasno za sentimentalu, pogotovo u Vukašenkovom Begešu. 😝
Nesvstani nisu Srbija, nego Jugoslavija. A to sto oni sebi prisvajaju i nije prvi put. Jad i cemer, Vucic da prica o nesvrstanima. Jos mu Duduk fali.
Ako je danas neko "nesvrstan" i "nepozeljan" onda je to Bosna. Srbija nije clan nesvrstanih, nego posmatrac.
I BIH je posmatrač, kao i Hrvatska, Srbija i Crna Gora.
Jao Srbija, ne znaju šta bi od sebe. Najbolje da se samoubiju atomskom bombom, sad kad Kina na hajwan bjde bacala, jednu neka slučajno frljokne tamo u banst negdje najbolje
Zelis da pobijes citav narod? Hm, ko je onda ovdje "zlocinac"?
Jel BiH nesvrstana ili NATO?
Hoce li ossunecena Sejdara biti na skupu. Neki dan viden u Sirokom skriven u gepeku ko cHkappi