Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo, to važi za prelazak Šengenske granice, što znači ne vrijedi niti za ulazak u Italiju, Grčku, Mađarsku... Kao drugo, to se zahvalite svojim zemljacima koji se na sav glas hvala kako sređuju potrvrde iz Bosne za negativnom testu na koronavirus.
Zašto glupi bošnjo uvijek misli da druge države donose mjere isključivo usmjerene proti bošnje, a ne radi zastite vlastitog naroda.
Ne bitna drzava. Prepisaj hoda.
Pa nista radite ovdje za 400 KM a ostalo u kovertu koliko se poslodavac smiluje
Kakvo smeće od vlasti imamo i nije čudo. Npr. Ministre zdravstva, npr. Ze Do kantona. Šarlatan
Pa da im neje bilo Bosne i Srbije bili bi manji od Crne Gore .
Slovenci govna od ljudi
Budimo pametni !!!! Stop kupovini slovenskih proizvoda...Reci Argeti, Perutnini Ptuj, Zbregov prokutima i drugima NE
@gooUser1604249807 ... pa i slovenci bi bojkotirali bošnjačke proizvode, ali nemaju šta bojkotirati🤣
Slovenci igraju igru, ostavi pare tamo gdje si ih zaradio, tj.u Sl. .. 😏
Ma jedite vnago
E sad se izoluju siromasne zemlje,stvaraju se distrikti.
Citam komentare i ne vjerujem, ocekujem uskoro komentare " bojkotirajmo sve slovensko", "necemo kupovati nista slovensko", "necemo ici kod njih na skijanje, jeftinije je u u albaniju",.. itd
Samo znam da su SLOVENKE LUDE ZA BOSANSKIM KURCOM,UVJERAVAM VAS U TO
Ojj dajte vise usvojite nesto da traje i da se zna kako je,ovako svakih par sedmica izmjena.Izludiste narod vise,jebla vas korona vise
Slovenci su vazda bili govna. Kad se samo sjetim kolko su nas maltretirali, kada su oni bili ulaz u EU.
Ta je janezi,lahko prihajamo
@mrExxerr i vratite nam naše ušteđevine,lopovi
sto lazete narod mongoloidi jedni prije 4 dana ja prosao bez testa i garantnih pisama vozac ti da neki glupi papir da opravdas i cao. po osmoro u kombi bez maske pravac njemacka. ni granicari cak ne kontrolisu ja ga gledam kofol prelistava i poce lupati pecate. lazovi raspali bakirov propagandni portal.