Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi srbi i muslimani imali hrvatsku osobnu kartu, za mjesec dana bi izgubili 80% stanovništva. svi bi se preselili u zapadno-europske zemlje članice eu.
Čudna je nepismena SDA talibanska evrosirotinja: sekira se što je Srbija izgubila jedan Novi Sad u poslednjih 10 godina, a ne sekira se što je ona izgubila jedan Dizeldorf od 1991....
Hahahah, zar si toliko glup da mislis da se mi SIKIRAMO sto nestajete? Hahahah, svakakvih glupih insana, ali ovi Turci iz Smederevskog Sandzaka prednjace u tome.
@Okrutni Hamo Da glupost boli - prepisali bi ti eutanaziju, nepismena SDA talibanska evrosirotinjo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema više srba! cepaj
U Srbiji je de facto od 2001.god .do danas iseljeno 1.5 miliona stanovnika tako da sada u Srbiji živi manje od 6 miliona stanovnika.
sto je lijep novi sad. A normalno da ljudi nece da radjaju djecu u bijedi. To je sve new world order, hoce nase prostore da napune ovim migrantima, a nas po evropi. zato smo i ratovali, da bi posle pobjegli. kad su ustase islamske i katolicke u rukama amera i ovi upravljaju sa njima. ebiga. Ne bjeze samo iz srbije, i sa kosova i iz fekalistana i iz kurvatske, to ti je to. Niste htjeli sa srbima, sada svi sami, a svima gore nego kad su ih srbi hranili. mamu vam vasu pokvarenu.
Velika Srbija = Velika pustinja
A u Bosni nestao grad velicine Tuzle
Karlovac Virovitica Karlobag. Hahahahahahahahahahhahahqhhhh
Karlovac Virovitica Karlobag. Hahahahahahahahahahhahahqhhhh
Tope se ko lanjski led.
SVE VODI KA BEOGRADSKOM PASALUKU. HAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHA
...uzviknu nepismena SDA talibanska evrosirotinja u Minhenu. :-)
@Beogradalanje Nemojte zamjeriti ovom covjeku dvije su ga vijesti dotukle ove hevte. Jedna iz svijeta filma a druga iz Ministarstva sigurnosti BiH. Hahahahahahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo su projekcije UN do 2050. godine - Srbija može izgubiti 1.5 miliona stanovnika, Hrvatska može da izgubi oko milion stanovnika, a takozvana BIH će imati manje od 2 miliona stanovnika od kojih nepismene SDA talibanske evrosirotinje manje od milion...
bice Bosne i poslje tebe a vi takozvani nebeski narod nestacete zato sto ste zlo balkana
@alenko Biće takozvane Bosne i posle mene, ali neće biti u ovim granicama...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je trend u citavoj europi skoro, ne samo serbiji.. puno starudije malo djece.
Samo naprijed braćo srbi, podržavam vas 100% na putu do samouništenja!
Iz Srbije je sve krenulo i u Srbiju će se , na ovaj ili onaj način, sve i vratiti ! Bez ikakve sumnje !
svaka druga vijest o srbiji?..o cemu se ovdje radi?
@RockyMarciano ...idiotska propaganda...dok vam bosnjaci 3x brze bjeze iz federacije od srba iz srbije vi se bavite srbijom....jel to tebi normanlo?