Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ove hablećine, ministar vojske nije služio vojsku. A bježi nosi te đavo.
-STA RADE DVIJE LEZBEJKE? -VODE LJUBAV -STA RADE DVA PEDERA? -VODE LJUBAV -STA RADE PEDER I LEZBEJKA? -VODE SRBIJU!!!
Djesi vojno nesposobni ministre odbrane. Hehe sve junak do junaka a i po koja lezbejka
Breeee,jebem ti kevu,grok,grok,lepa sela lepo gore,ubij,kolji,siluj,pali,breeee,srbsko tele,srbska trava,srbske reke,breeee nebeski narod breee,jebem vam nanu genocidaško zločinačku,niste znali i mogli kad ste šansu imali,fajront zlikovci četničko-fašistički,nema više,ispušili ste sve fore i laži,podvale,sve ste zasrali ko i uvijek .breeee fajront breee.
Klempo fašistički opet mumlja i nekom nešto priča i palamudi vlaško-četnička punomasna mrcina,jebo nanu klempavu pokrij se uhetima i ne progovaraj,davno ste ga vi popušili stoko vlaška.
Hajde Mirin isprdku, odjebi i odgovaraj za mnoga ubistva u Srbiji ( mKundak) na Kosovu ( Ivanović) Novi sad i Zrenjanin, možda i Vršac su pretrpjeli tugu od tebe! Dali je i Đinđić? A onaj stan od tetke iz Kanade sa boravkom u Moskvi je takođe šrdnja sa zdravim razumom Srbijanaca. Zajebani ste vi Prečani!
Srbija garant? Za*ebo si se Vuline. Vi ste potpisnici u ime entiteta rs, a nikako garanti. Hvala ćao pozz.
E moj Vuline, samo vi zovite Putina i ponižavajte zapadne diplomate i ambasadore, gurajte i dalje prst u oko Amerikancima, a onda ima da se čudite otkud takse, zahtjevi za promjenu imena... to je tek početak šta vam se sprema.
Ovo dokazuje agresiju. SMRTI nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima srpkinjama i posebno srpskoj prljavoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Evo kako izgleda kada mi malo provociramo cisto da vidite jer puno sebi dajete vaznosti a 90% federacije vas ne sljivi ni 1 % jer ste bolestan narod
Joj ovih žvaljavih srbijanskih političara,jedan ko majmun drugi žvalje ko piz... treći ko krmak itd
Je li ovo stvorenje ministar vanjskih poslova ili je cova pobrkao loncice?
oj cetnici .... oko za oko ....zub za zub ....genocidno pleme prica o postenju
nemoj se sekirati kamrat, nece se bunit jer bo JNA i serbija je proslost, a kad nema njiaha onda terba imat mu..da a to im je uvik falilo. haman tebe bi se i turci odrekli!
Vrati kurcu glavu
ko te hebe
Vulin kao da je sjeo na mokar sundžer al ne smije da kaže jaaao ili ohhhh.