Posjetio ih u bolnici
336

Vulin s policajcima koji su povrijeđeni na jučerašnjem Europrideu: Srbija i Vučić cijene vaš trud

M. G.
Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je sinoć u Urgentnom centru povrijeđene pripadnike policije koji su tokom čuvanja javnog reda i mira u Beogradu zadobili povrede.
Vulin je naveo da je 13 pripadnika policije povrijeđeno tokom jučerašnjeg dana, dok je oštećeno pet policijskih vozila, izrazivši zahvalnost svim pripadnicima MUP-a, koji su, kako je rekao, časno, efikasno i profesionalno obavljali svoj posao.

"Zahvaljujem se svim pripadnicima policije zato što su zaštitili građane Beograda i njihove goste. Srpski policajci pokazali su da se ne plaše huligana, baš kao što se ne plaše ni pritisaka", rekao je Vulin.

On je istakao da su policajci još jednom, baš kao i mnogo puta do sada, pokazali da svojim radom i požrtvovanošću zaslužuju svaku pohvalu i poštovanje društva.

"Svim povrijeđenim policajcima želim brz oporavak. Budite uvjereni da država Srbija na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem visoko cijeni vaš trud i požrtvovanost", rekao je Vulin.

U pratnji Vulina u obilasku povrijeđenih policajaca u Urgentnom centru bili su ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar, načelnik Uprave policije Dejan Bojović i komandant Interventne jedinice 92 Dušan Ninković.