Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tim povodom ste uhapsili dva svoja obavjestajca, mozda oni nesto visee znaju o rome...?
@1odelise Ne cudi nas od srba nista, mi smo vec navikli na sve srPske prljave igre. Samo sam odgovorio volini klempi, koji se pravi lud.
Da đikan slaže prije no što zine na najbolji mogući način potvrđuje ovaj slučaj, gdje se sudilo beogradskim polcajcima koji su priznali da su poslani u Potočare i da prave belaj! Mahalaš mektić nikad nije htio da obzani izvještaj o učešću vučkovih policajaca u ovom slučaju!
Najviše odgovora o događaju u Srebrenici, Vučić/ znaju Dačić, Bajatovič i Vulin! Na sva pitanja mogu vrlo precizno da odgovore.
Ma Hrvati su ba krivi i za to ba. Bin Laden i mudžahedini su branili Bosnu, a Praljak je napadao ba.....
Sam on treba odogovatati jer je sam i napjestip tako nesto
Uvijek ista śuplja
pa zasto ocekivati od divljaka da kaznjavaju divljake???
pa vi ste ga sami ko fol napali da iscenirate dogadaj u svoju korist
https://www.scribd.com/mobile/doc/76928350/LAŽ-JE-VID-NAŠEG-PATRIOTIZMA-DOBRICA-ČOSIĆ
Jednostavno u Seebrenici doletila flasica sa vodom, koji pokusaj ubistva?Neko vas sprijecio da ga ubijete??:)))))))))))))))))))
ovo je najveći guslar a more bit bidne i gusar 😁
ahahahahahah ... mozda on sam da odgovara za svoj rezirani incident ...
on da je trebo biti ubijen on bi bio
Za ovog tipa sam u dilemi dali je gluplji ili bezobrazniji
teško da pametan može biti i bezobrazan, ovaj je samo loš interpretator vučićeve misli.
Jebi ga jarane, kad su krivci kod vas.
Ni Vucic nije odgovarao za licno gadjanje Sarajlija snajperom, podstrekivanje i navodjenje Srba da vrse zlocine nad Bosnjacima i Hrvatima , kao i licnu prijetnju Bosnjacima u skupstini Srbije itd ....
Pokusa nije uspijio jebiga drugice uspijeti daga jebemo.