Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je njima oni imaju dvojezicne, a mi trojezicne...
dosadni ste više i sa tablama, ako nastavite tako, bićete gori od hercegovačkih hrvata. a znamo da gore od njih ne može.
@acti je li nama u historiji sluzilo to sto smo stalno oprastali I zaboravljali? ja jesam za svjetlo, I ne dam da mi svjetlo iko gasi. kod mene su u porodici 4 generacije bile klane, a vjerujem da je I kod tebe slicna prica. ne prepoznaje svako zlo dobro. prema tome, mani se toga da samo svjetlo doziva svjetlo.
Ko Boga vas molim , skinite sve cirlicne table i sve sto asocira na cirilicu, ne samo u Vukovaru, vec svuda u HR. OK? Nijedan Srbin vam se zaliti nece. Ooo Boze dragi.
U potpisu "Srbin"
Ama Moricu, ne govorim ja o pismu. Neka pisma. ti ocito nisi shvatio sta su Vukovarci htjeli da poruce! ne budi bukvalac, molim te!
Ovim "demokratima" ne treba pridavati nikakvu pažnu, šta oni hoće, da opravdaju zločine takvim postupcima... sigurno ne, ali tako ispada. Ne znam je li ovdje izašla vijest da je Srbin iz Srebrenice poklonio 5.000km ljudima u šatorima iz Konjević Polja, dajte malo pozivnih primjera.
...bošnjaci imaju veći stepen tolerancije od hrvata...dvojezične (latinica / ćirilica) table pored puta su pošarane samo u zapadnoj hercegovini...
Joj sto volim da i srbima neko pije krv.... Neka osjete kako je recimo roditeljima iz Konjevic polja.
Sta drugo ocekivati od poturcenog srbina tj balije.
Srbima piju krv piju tako piju..Pa kad Srbin poludi..Onda se niko dobro ne provede..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ja gluposti vise, kad je njima jedno pismo ovoliki problem... ja mislio mi u bosni glupi al ovi hrvati gluplji od nas, ma zapravo svi smo mi isti, halo bolan pa cirilica je nasa isto ko i latinica
izgleda da su hrvati zaboravili da je i glagoljica, izvorno hrvatsko pismo, cirilicnog tipa
Eastside vs Westside!
to nije nista...to su blage stvari.....hrvacki nacionalizam kulminira u rijeci u kojoj tako divljaju da ni vukovarcima nije jasno zasto to rade :)))))....a prije mjesec dana su u rijeci osnovali i stranku "hrvatska zora" po uzoru na "grcku zoru" i sta mislite prema kome ce djelovati :)))))).............http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Rijecani-na-jedinstven-nacin-odali-pocast-Vukovaru-zadivljeni-cak-i-sami-Vukovarci
jest, a prije par dana je osnovana i Komunistička partija Hrvatske. To ti je nekako, hmm... promaklo?
nije mi promaklo..meni malo stvari promakne :) a nije isto ultra nacisticka stranka i komunisti koji su u hrvatskoj cista apstrakcija i folklor....ali pazi najsiptomaticnije je mjesto osnivanja te stranke :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čitam komentare i kontam, Tile nije dovoljno slao na Goli otok, izgleda je bio premali!!!
trebao je i više četnika poslati tamo.
Ko o cemu balija tj poturceni srbin o cetnicima.
joj ovih ustaša, naporni su do bola
Bravo.