Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MissD Vidi se po tebi da ti je izapran mozak.Jedna i jedina je istina da su srbi pravili sistematski zlocine.Imali su u planu nestanak citavog naroda.sad kad vam to nije uspjelo sad smo svi krivi za rat.RAT JE BIO ZBOG PROGRAMA SANU.VELIKA SRBIJA.Ali sta tebi i slicnima tebi pisati sve o vama zlocincima srbima rekao je i kazat ce sud u Hagu.
@MissD za rat u bivsoj jugolaviji krivi ste vi smrdi i niko drugi!Nije vam valjao ante Markovic,zvali ga ustasom,valjao vam je milosevic-pseto i ubica,covjek po mjeri svih smrda iz smrdije
ne putujte u smrdiju zemlju,ubica,pljackasa, olosa i sluga
Tvoje frustracije su beskrajne i totalno zamagljene! Natupas bez jasnih argumenata osim kmecanja \'92, pa \'92! Kao da niko od ostalih naroda nije preziveo golgotu 90-tih! Navedi mi DRZAVE koje su, kako kazes, \"oborile\' poternice! U V. Britaniji Ganic je pusten uz ogromnu kauciju jedne sarajevske domoljupke bogato udate za ondasnjeg britanskog bankara (nedavno su se razveli).Para vrti gde burgija nece :-)) O Ganicevoj krivici nije jos data zavrsna rec. Zato, dragi moj, dooobro prati desavanja i razbistri emocije kako bi mogao pametno da komentarises! Za rat u bivsoj Jugi krive su sve one budaletine koje su glasale za nacionalisticke snage i tako nadolazecem ratu dale legitimnost. Da te podsetim: rec je o tri naroda , a ne samo o srpskom.To sto Srbe i Srbiju mrzis, tvoj je problem! Nemoj, molim te, da mrzis - od mrznje se brzo poruzni :-)) A, sto se pasaluka tice, opet izlizana fraza!Hajde, budite dobri i originalni, nemojte stalno prepisivati od \"susjeda\". KIss for all!
E nek si nas ti prosvjetlio i osvestio !! Pricas o Vukicevicu koji je bez dokaza i bez iceg valjanog drzao gospodina Iliju Jurisica tolike godine po srbijanskim zatvorima. Pa njegove poternice po kojoj su hapsili gospodina Ganici i gospodina Divjaka, sve sto ovaj zine svaka pravno uredjena drzava mu obori. Osvjestili ste vi nas 92ge i nemojte vise, znamo se mi sami brinuti o sebi i svojo zemlji.... Uzivajte u svom pasaluku!!!!
Ne lupetaj gluposti! Vidi se da nemas pojma o realnoj situaciji u Srbiji! Ovo je izuzetno hrabar i pametan covek, neostrascen i iskreno motivisan da se svi pocinioci ratnih zlocina izvedu pred sud i pravedno kazne.Zbog toga mu je u nekoliko navrata preceno cak i smrcu... To sto je ranijih godina bagra oko Kostunice i kompanije opstruirala rad suda i pomagala skrivanje ratnih zlocinaca je neka druga prica i sa gospodonom Vukcevicem nema nikakve veze. Bilo bi lepo kada bi slican sud postojao i u Sarajevu koji bi procesuirao sve mudzahedinske zlocine.I tu bi itekako bilo posla!Srecno u osvescivanju sirokih narodnih masa o tome da ratni zlocin ne nosi srpsku premisu, nego je univerzalnog karaktera i jednako je neoprostiv bez obzira na pocinioca.Pa, cak i kad su Bosnjaci i mudzahedini u pitanju!
Ovo je isto kao da nacisti počnu proganjati Jevreje zbog \'ratnih zločina\' - Smrdija, majka i otac terorizma, mržnje i maloumlja
Kome li ovaj Vukcevic soli pamet.....pa ratka mladica, gorana hadzica i radovana karadzica si licno TI CUVAO I STITIO SA BORISOM TADICEM I IVICOM DACICEM.!!!!!!