Srbija podnijela kandidaturu
0
Vuk Jeremić šef Generalne skupŠtine UN-a?
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šef generalne skupštine udruženih barikada Jarinja i Zubinog Potoka
DA JEDAN SRBO FASISTA, NAZI PREDSTAVNIK SRPSKIH MONSTRUMA BUDE SEF GENERALNE SKUPSTINE UN-A?! ONDA BI BIO SIGURNO KRAJ UN-a...........pa NISU VALJDA TOLIKO GLUPI, SLIJEPI I NAIVNI U UN-a? KO KAD BO GOBELS HIT*LER BIO NA TOJ FUNKCIJI! Jeremic je srpski fasista!
VIENNA — Kosovo moved a step closer to full control of its own affairs Tuesday, with a multinational organization announcing it will end its mandate this year pending continued progress on democratization and human rights. “We have helped establish the institutions,” ICO head Pieter Feith told reporters. “From the end of this year onwards, Kosovo will be like any other European state and will be helped and moved forward as part of the broader European project.”
Treba kandidovati gdina. Harisa dr Silajdzica. On je jedini politicki profil Juzne Evrope koji moze uspijesno obavljati ovu duznost.
Pa sta mislis sto je Bosna ovakva,jedino dedo Hamdija moze unuku dati ime Vuk.Dok su komsije gajile nacionaliste kod nas muslimani djeci davali Srpka imenaJedino Ante moze voljeti Hrvatsku vise od svoje Hercegovine a Marko Srbiju od svoje domovine..Kakve je Bosanac pameti i karaktera dobro je ikako ostala u granicama .
Vuk Jeremić je posrbljeni Bošnjak, prodao je vjeru za kupon...
Ne bi me nimalo čudilo, nakon Kurta Weldheima i Butrosa Galija... UN = United Nazis
realista: \'Takozvani Bosnjak [svijet ne poznaje to ime uopste ]\' Šta li ti podrazumijevaš pod pojmom \'svijet\', svinjogojilište u kojem si rođen i okolinu?
jok eto bice alkalajisano govno smrdljivo
@ realista pošto vidim da slabo čitaš, uzmi knjigu \"Bošnjaci dolaze\" budalo jedna i sve će ti se samo kazati, ako ne, onda se javi da ti objasnim kako si nastao primatu jedan...obzirom da živite na laži, kako Dobrica reće onda se morati susresti i sa istinom kadli tadli... bjedo jedna
sila ste priznajem za nas u svim sportovima osim u fudbalu i viteškom ratovanju
a sta ste mislili da Srbija ima veze sa vasim kvazi zemljama tipa makedonija, Crna gora, federacija i te sitne zemljice, mi smo bre bili i uvek ostali sila za vas, to vam je bar uvek bilo jasno.
.......dakle, počinje raspad UN
za @nik, ako ti se ne slaze ,evo ja cu ti ga sloziti : Takozvani Bosnjak [svijet ne poznaje to ime uopste ] ne prestavlja u Svijetu ama bas nista-vrijedi manje od zrna makova.Zato vi takozvani Bosnjaci nemojte po Svijetu da se hvalite tim imenom,vec se hvalite da ste nekada zivjeli u zajednici sa Velikim narodom Evrope-Srbima,i da ste od njih nesto i naucili i po koji pelcer uzeli za vrijeme komunizma [mijesani brakovi] p.s.-Srbi kazu;\'\'u jamu jazo\'\'[bosnjace]
Renata iz Hrvatske (43) čeka dijete sa dječakom iz Austrije (16)
sud za ratne zločine u Hagu je formiran od strane Vijeća sugurnosti UN-a radi procesuiranja ratnih zločina koje je počinila srbija za vrijeme agresije na BiH i Hrvatsku. Sad treba da predstavnik te iste srbije bude šef GS UN-a??? Nešto se tu ne slaže ili možda slaže, samo što mi neznamo????
HVALA OVOM PORTALU NA MALO HUMORA NEKA SE MALO RAJA ODMORI OD VRUČIH POLITIČKIH TEMA