Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji idiotski clanak usopste nisam skontao u cemu je poenta..tip nije prosao na demokratskom glasanju i sada mi to slavimo zato sto je bio ministar inostranih poslova koji se borio za parce domovine koje je medjunarodna zajednica uzela van medjunardnog prava.. sta je tu negativno ? znaci sutra ako neko odlcui da dadne srbima da se izdvoje iz bosne nas minstar koji ce se protiv toga boriti je negativac?
Vuk Jeremic je jedan od najjacih diplomata koji su se pojavili na ovim prostorima poslije rata. Covjek je uvjerio islamku ligu da glasaju protiv islamskog otcijepljenja, napravio cvrste veze sa Kinom koja je danas glavni ekonomski faktor i pokazo EU da uvjek postoji alternativa. Da je nama jedan Vuk da vise prozove na odgovornost strance, koji od formiranja BiH imaju najvece ovlasti, a nikakvu odgovornost. Samo ih se velica preko medija poput ovog u kojim rade priuceni novinari i naravno lezihljeba iz NVO, koji kao naprave proteste pred katedralom pa se uslikaju sa rajom, koja inace onuda prolazi svakog dana i salju svojim finansijerima u EU. Ahmed Buric vam je jedina svijetla tacka na portalu.
Koji mediokriteti ovdje rade moze li iko ovo svariti ? Haj boga vam obrišite i ovaj post onako objektivno. Vama treba dati Pulitzera ali za nesposobnost :) Vi ste ropotarnica minimuma zdravog razuma. Najbolje samo ugasite portal i ostavite forum i sve OK :))
OPET SRBIN. Sprdnja
\"Roporatnica\" ne znaci nista \"Ropotarnica\" znaci skladiste, magacin, odlagaliste (kao odlagaliste smeca moze znaciti i smetljiste) Boricu, jesi naucio?
Sta znaci roporatnica?
saće njega zlaja u bosnu da angažuje...stara je to mas...ovaj komunistička porodica
\'Ahmed Buric vam je jedina svijetla tacka na portalu. \' - AHAHAHAHAHAHHAHAAHHHAAHAHAHHHHHHAH Svaka čast, nasmija me do suza!
hahahaha objasnite Boricu da se kaze \"ROPOTARNICA proslosti\" a ne kako su njega ucili na \"prestiznom\" sarajevskom FPN \"ROPORATNICA\" hahaha svako se dan zove novinarom i urednikom
vuče povuci mi ga, al ono dobro iz dubine duše
Juce Covic Danas Jeremic Sutra je na Hrvata red da bude \"negativac dana\" onako multietnićki
ma haj, nistra stasno. gore je prosao iranski ministar vp. nogirali ga usred posjete senegalu:)
Pobogu, nisu to republicki izbori, vec za mesto potpredsednika u njegovoj stranci. Ovi koji su dobili vise glasova, takodjer su sjajni ljudi. Jeremic je i dalje ono sto je bio i do sada. Kakve gluposti objavljujete, strasno
Vrati se u Bosnu,Pozderac.
Kakvi ste ret.ardi vi sto pisete za ovaj portal??? Mislim da nema smisla komentarisati ovakve clanke kvazi novinara... i naravno sad cete mi kao prave zrele demokrate da izbrisete komentar :)
Joj dobro je. Bas sam pomislio. Neka malo Srba i Hrvata medju negativcima, ne moraju cijelo vrijeme Bosnjaci bit negativci.lol
Stvarno ne razumijem clanak. To je k\'o on sam bez znanja njihove vlade radio bla bla ... Covjek radio svoj posao i to dobro.