Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Šiptare. Ulcinj je srce Albanije.
Bosnjacki dvostruki arsini. Uloga savrsene i jedine zrtve ali navijaj da komsiji bude lose. Da nisu ovakvi ne bi ni Srbi i Hrvati pokopavali ovu crkotinu zvanu BIH a posto jesu kazna im je sto dijele drzavu sa njima i dijelice dok su zivi :)
Ja sam Srbin. Samo ne volim Milogorce. Kako se ližu s njima, neka im Kosovo uzme sve što traže.
Kad Albanci odluče još jednu državu da imaju vidjećeš incidenata.
nije ni cudo za borbu za m2, kad su im drzave ko moja dnevna soba, malo sam precerao zajedno s mojim hodnikom. :))
A Sutorina?
olahko smo rekli sutorini ne i prihvatili otimacinu naseg druga od nas.
Bosnjaci imaju veze sa Sutorinom koliko i sa Burkinom i Faso. I Neum i Sutorina su bili poklon Dubrovnika Turcima da se ograde sa sjevera i juga i u istorijskom smislu nemaju nikakvu vezu sa bosanskom drzavnoscu a kamoli danasnjim Holiday Inn Bosnjacima.
Ebace tebe sipci neces znati gdje si supalj
Pa ebiga priznali ste kosovo u svom njenom teritorijalnom i institucijalnom pogledu,sad nema nazad vratite im tih 8 000 kvadrata.