Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debeli Dacic. Zna se unapred..
KAČEVANDA, NIKOLIĆ, DAČIĆ. VUČIĆ........................ ODVRATNI STE
Dacic ce ga zamjeniti na nekoliko dana do izbora novog. Najvece sanse ima Brnabic ili Vujovic. Ni jedno nije stranacka licnost.
Milojko otkad je operiso krajnike i prosirio poslovni prostor najtrazenija kurva,samo hoda po svijetu i pusi😂😂😂
Auu, sta li je ovaj po-cetnicki diktator umislio. Za takozvanu ulogu "faktora stabilnosti" je neophodan ekonomski uticaj, diplomatski kapital i projekcija vojne snage. Od cega Srbija trenutno ne poseduje nista. Doticni zasniva politiku na podrsci Merkel i Brisela, samo sto izgleda nije svestan da Berlin nikada nece videti Srbe kao kljucne i dugorocne saveznike. Dodik je za ovog izmislio politicku nauku, toliko da bi Vucic trebao da ga oslovljava sa Aristotel.
Vučićevi su se grešom rodili u Bosni, kao što su se greškom rodili i bakirovi. To vam je kao kad se poserete na pogrešno mjesto, pa stalno smrdi
Naj podmukliji politicar,nemogu da ga vidim,samo da mu Putin namigne odma bi skupio svoje cetnike da opet kolju
1993. Šešelj i Vučić su se vozili u autu po Sarajevu sa lobanjom Bošnjaka na haubi.. Vučić 1993. 100 Muslimana za 1 Srbina Toliko o predsjedniku
baci se sa Trebevica na glavu
VUČIĆ :100 BOŠNJAKA ZA 1 SRBINA
Ja mislim da to nije realno.
Nije ga bilo dovoljno dugo na klixu i u medijima. Evo pocinje opet.
Nemam komentar na ovu vijest! ⏹⏩
KAKO SU CRVENE I NATEKLE, KO VAGINA NAKON 8H
Biće Aleksandar Vučić! Ko god da bude.....