Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo nista, gore su nase bosnjacke vodje poput SDA SDP SBB, nemamo normalnog pismenog politicara koji ce biti u interesu svog naroda.
Dobrodošli u najbolji erotski klub --- Hotsial.Com
@SRBSKY Hitno se testiraj na Coronu. Izgleda da ti je zahvatila mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eno Fadil na Hayatu priča o islamu i patriotizmu😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️.Gasi sveeeee
OPET ISTE GLUPE NEPROVJERENE TVRDNJE I PREVAZIDJENA PRIČA O VELIKOJ SRBIJI I ALBANIJI. STA JE SA VELIKOM HRVATSKOM MADJARSKOM? BALKANCI PO OBIČAJU NAJPAPTNIJI I NAJSIROMASNIJI
Ne zaboravi te da je vucic ucenik milosevica
Izbi te sebi iz glave sve ce biti ok i nece biti rata tako smo i devedeseti pricali pa nam se desio najveci pokolj u istoriji BiH.Treba ovo mozda i malo ozbiljnije uzeti nego sto jeste.Zivjeti se mora ali treba biti na sve spreman,ova misa je bila mali ispit nebudi mo naivni velike podmukle igre se igraju oko nas a teza vremena dolaze.
Bulevar je privremeno banovan do daljnega
Ne miješajte žabe i babe BiH nema veze sa Srbijom
AMERIKA STALA UZ CRNU GORU: "Poštujemo pravo svih suverenih država da održavaju javni red" Nekako od 1991 i sna o velikoj Srbiji ona sve manja i manja. Svjetski mediji izvještavaju da je ona glavni faktor nestabilnosti na Balkanu, a n
šta je sa onom kravom što je ispala iz kombija.zna li iko išta.kako se završilo? 🤕
Dobro ste napisali SNOVI i ostat će SNOVI. Sve su imali devedesetih da ostvare snove ali nije im se dalo.
srbe na vrbe!
Haj rjesite taj spor pa da se ustasama nayeebemo nanare za komemoraciju zlocincima usred Sarajeva.
@SRBSKY Vala nasmija se pred spavanje..
Cinjenica je da ne postoji drzava koja je etnicki cista.. Postoje drzave kao sto je Njemacka koja je to iskorstila pa od srusene drzave napravila ekonomsku velesilu... Postoje i drzave kao sto su srbija, hrvatska, bosna koje su svoje bogastvo razlicitih etnickih skupina iskoristile za multimilijardersku pljacku naroda.... narode dozovi se pameti
Albanci i Srbi su dosta slicni, za razliku od ustaski zlocinaca. I zato Bosnjaci trebaju podrzati dogovor Albanaca i srba.
Bosnjacima nedostaje jedna nacionalisticka stranka kakve imaju hrvati HSS, HSP, srbi imaju Radikale i jos mnoge druge. Treba neko ko ce da je.e majku!
domaća kuhinja recept čaušesku