Komentari (636)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% bosnjaka zele nezavisan i samostalan sandzak, 100% vojvodjana zele nezavisnost. Jedno su snovi, realnost je kosovo :)
srbi u srbiju a hrvati u hrvatsku i mirna Bosna!!
Vucic je jedan obicni prevrtaner (malo USA malo Rusa) i sarlatan koji nema kapacitet da vodi Srbiju na nivou jednog ozbiljnog drzavnika...glumi demokraciju a fura nacionalisticku politiku u rukavicama...hoce dobre prijateljske odnose sa BiH a uzeo bi nam 2 Hidroelektrane. Huskackom politikom slicnom onoj iz 91, 92 nista dobro ni Vucic ni ostali politicari iz ex YU nece postici. Sve drzave ex YU ekonomsli i razvojno nazaduju, Slovacka ih vec prestigla a uskoro ce i Albanija.
Vučić zna što niko ne zna čudo jedno naprosto..
nie tacno. jai sad pito ikazu dai ima tacno 89.99999%
I 99% Bošnjaka želi jedinstvenu BiH, republičku što se kaže u narodu, a ko pita narod?
Bosnjaci ne vide globalnu stvarnost..izmedju katolicke(VATIKAN) evrope. (ZIDOVSKE) amerike i prosrpske (RUSIJE)..nema im opstanka..varaju se ako misle da ce im iko pomoci..ikada..tako je bilo kroz cjelu istoriju postojanja bosne...jos ko gluha krmad RAZJEDINJENI U MILION RAZLICITIH STRANAKA SE GLOZE MEDJUSOBNO..umjesto jedinsveno zajedno..ZA OPSTANAK.!
Prvi ŽVALJO Balkana!
Znaš li ti Vučiću koliko Vojvođana i Sandžaklija želi da budu neovisni od Srbije? Koliko bi se Teksašana, Kalifornijanaca... također željelo odvojiti od SAD? A koliko bi tek Istrijana i Dubrovčana željelo nezavisnost od Hrvatske? Ne čačkaj mečku i ne širi propagandu kako su samo u RS "nesretni"!
@CrniPantelija71 Pa ti taman potvrdi što ja rekoh, Raška 48% Bošnjaka, 34% Srba? Muslimana i Hrvata bi u RS-u bilo mnooogo više da ih niste metkom i nožem otjerali a Tuđman na to zažmirio, naravno u dogovoru sa Miloševićem!
@CrniPantelija71 Znaš li ti koliko bi se zemalja u svijetu raspalo kad bi im dozvolili da prave haos kao vi iz RS-a? Sve i jedna: i Italija, Francuska, SAD, Belgija,... sve one imaju svoje secesioniste koji ne misle glavom već guzicom i sitnosopstveničkim interesima!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hocu i ja da karam skarlet johanson,sine.ali ne ide.
tako je vuce i mi smo za nezavisni Sandzak...
Svaku partiju ću ga pobijediti, a ne igra mi se šah. S njim mi se ne igra šah. Iako on dobro igra", kazao je Vučić. Bakir ti više nikada neće biti protivnik. Sada na red dolaze oštriji protivnici. Oni koji su svaku partiju protiv tebe u "ono" dobili, ali ne iz trezora i podruma već na tabli gdje su vještine bile opstati i pobjediti, STVARNE!
Jesu li on i Kitarka predsjednici BiH ili sam ja puko? Šta rade ovi naši političari, hoće li im iko reći da se bave svojim državama.
Zaista je Vučić bio skroman u toj izjavi. Istina je da 100% Srba želi da izdvoji RS iz BiH i da je pripoji Srbiji. Jedina opcija da RS ostane u BiH je da BiH postane dio neke nove Jugoslavije. To je jedina istina.
Nakaradna izdrkotina Rs iako se tako nakaradno i izdrkano zove "srpska" nije samo srpska, već je i Bošnjačka i Bošnjaci se nikad neće odreći svoje zemlje u kuroslavljem okupiranom teritoriju BiH......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Daleko, ali daleko najodvratniji narod na planeti.
A nemoj ti braniti bih , ako bi 90% srba željelo nezavisnu RS 100%, 90% bošnjaka i hrvata bi onda željelo da taj nezavisni dio bude najviše 50% RS, al u pravu si sve skupa su to samo želje.