Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezaboravi labelo i vazelin...
Jednom namaže usne i čitav labelo spuca. Samo plastika ostane.
Aco odrekni si više toga nametnutoga identiteta i vrati se u bugojno dje si stvoren kao bosanac
@BIH ISTINA VIDI SE DA OVI PRAVOSLAVNI BOSNJANI NAJVISE MRZE SAMI SEBE I SVOJE PORIJEKLO.
..eto sad izmisliste neke pritiske 'clanova stranke':)::)...
Crnogorci nemojte dozvoliti da vas djavolja Srpska PC podcini, e onda ste gotovi. Zivjela Crna Gora i Crnogorska PC, i sretan vam Bozic.
pa danas je badnji dan?
A next year neka ide u Kosovo :D Naravno samo pasoš ponesi Vučićuuu :D
Vucic je dobar zato sto ga zanima ekonomija i napredak, a to je najbitnije. Izgradio je auto puteve i mnoge fabrike spasao a i investitore doveo. Saradjujte sa njim u interesu vase Bosne koju mi pravi Srbi postujemo i cenimo... a nemorate ga voleti, ni mi u Srbiji ga ne volimo, ali nemamo boljeg....
Koji Q.... toj budali ne zabrane ulaz u C. G.
Kakve veze ima naslov i članak.
Pa ide li ili ne ???
De ne budali več iskupljaj papire o vlasništvu SPC ako imaš, vrijeme letiOd iduče godine jedan badnjak.To Milo laganice radiPrvo vam je donio samostalnost Srbije i sad pomalo vam poboljšava demgrafsku struturu stanovništva..
On jadan ne zna jel pošo ili je došo 😎
Ta srpska nacionalistička politika nije hajala za zakone BiH, koja je preko Dodika donjela bijedu BiH i srpskom entitetu a srbiji ekonomski procvat. To rade i Kosovu a sada čak i Crnoj Gori. Daj sve srbima a ostale ko hebe.
E da ga hoce vratiti sa granice, a hoce garant...
Ovaj pichkousti bi nas sutra poklao sve...
ili ti drugim rijecima prpa guzi
Opet neki scenarij kao u srebrenici...garant već imaju provokatori koji će provocirati...volio bih da griješim