Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci demagog ikada , kupuje stare Ruske kante a ovamo mu se narod pobije radi pileta na znizenju! Priznaj Kosovo, priznaj Genocid u BiH , odrekni se Rusije i povedi zemlju ka EU , Srbija nikada nije bila manja i slabija! Hrvatska onakva sa HDZ ima GDP 54 milijarde a Srbija 41 milijardu i na kraju Bugarska sa 56 milijardi! Eto vam nacionalisticke politike a eto EU clanice..Rumunija 211 milijardi
uostalom u drzavi gdje Vulin moze biti ministar a ratni zlocinac Seselj solit pamet nacij svako jutro u jutarnjem programu , sta ocekivati ? nije ni cudo sto vas niko ne voli!
Jao demagoga i manipulatora.... Trenutak kada se Srbija dize na noge protiv njega on dovede Putina da ga odlikuje, i jos spinuje kako bi njegov poraz na eventualnim izborima bila pobjeda Haradinaja..
U martu mjesecu se definitivno ujedinjuju Albanija i Kosovo bez granica i razgovori u Biselu sa Srbijom će Albanci nastupati kao jedinstvena država i bit će u povoljnijoj poziciji nego što je Kosvo bilo do danas u pregovorima sa Srbijom.Kosovo već 20 godina de facto živi kao neovisna država.
Amerika je odlično izvela scenarij da se Albanija i Kosovo ujedine i da egzistraju kao jedna država što je de facto ostvareno da bi bila ravnoteža Srbiji.Albanija i Kosovo već imaju zajedničku vojsku i unificirane su sve ostale institucije.Albanija i Kosovo su već naoružani velikom količinom naoružanja od NATO-a i obućeni su po NATO standardima i navažnije je da imaju ogromnu motivaciju za odbranu svog životnog prostora.
Haradinaj uopce ne zeli tebe da skine sa vlasti jer ko god novi dodje bice isti i gori .. u srbiji nema promjena jer Sanu sve upravlja, tako je i Tadic sisao sa vlasti, izbori jer su Sanu naredili da bi dosao drugi ili ti Vucic..
nema podrske Putina pa ne zna sta ce
Proključalo u kazanu Srbija???
Ovaj ljigavac samo budalama moze prodavati suplju.
Vučiću pederu
Politicari iz Srbije Glam Blam.
vucic nikad nije odradio cijeli mandat, stalno neki vanredni izbori na kojima on pobijedi, jadno i sumnjivo
Srbija bez Kosova kao majka bez deteta
BICE I PRESEVO DIO ALBANIJE!
Putin je genije ,i sigurno je provalio ovoga ublehaš-klipana !! !Kako li je tek, normalnim Srbijancima sa ovim psihopatom !!.....
Joj, pičkousti je kralj.......😂
Dame tu cosita,to je djeci najsmjesniji video,e to je napravljeno po Vucicu,ko nije neka pogleda.
Najbolji rijaliti igrac na svijetu. Razvlacenje pameti se nastavlja