Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puk'o k'o fosna.
Ima usnice ko onaj frajer sto je dao bruku para da izgleda ko kim kardashian
ahahahh D Lip
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz iskustva znam da Srbi kukaju i kada imaju i kada nemaju.Nikada dobro.
jugarkKG >>> Nije se zbunila, samo je poredala stvari kako valja. Četnici kao i ustaše i ostala sitna boranija su bili izvršioci i sluge fašista iz Njemačke i Italije. I neznam šta su tražili na strani fašista u svim ofanzivama protiv Partizana. Valjda su se trudili da dostave džebanu partizanima - kroz cijevi svojeg oružja - dobijenog od okupatora! Ne benavi jugakrKG!
Dosta je tebi Tome i supruge mu, a i sinova im! U crno zavijaju finansijsku " pravdu" Srbije! Skidaj taj kar-cinom sa buđetkog spiska, Vučiću!
BRATE VUČIĆU SRBIJU SI ISPRAVIO I NA NOGE POSTAVIO,ALI NAJVEĆE ZASLUGE IMAŠ ŠTO SI CIJELI BALKAN VRATIO NA PRAVI PUT ,PUT BRATA PUTINA I SVAKA TI ČAST NA TOME,BIH PRATI I TEBE I USPJEH KOJI NAM JE UZ TEBE SVIMA ZAGARANTOVAN
Dragi moji klixovci. Puni smo mrznje. Majstori za pljuvanje i dijeljenje lekcija. A jeste li vi nekada culi za onu zireku da u vas nece nikada uprijeti prstom bolji nego samo gori od vas. Pazite koga pljujete, nemojte bas svakog odreda.
...mi u bosni smo vazda zakonm štitili "međede"...nevolja je samo što nisu u šumama i gorama, no u ključnim polugama vlasti.
Zato Bosnu Vode TAJKUNI
ljubisa buha cume neprikosnoveni vladar srbije vec 30 godina
Lego k'o kuja pod ambar ....