Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sveti mile do dick .... Ima recept najjbolji 😂😂😂
Ja malo morgen, To ce da bude kad na vrbi rodi grozdje,Ti Alekso polubrate od Milojka iz Banjaluke(iz nase Prelijepe BOSNE i HERCEGOVINE)!!
smijati se ili plakati? Aladeen?
I priznati kosovo
ovaj kad zine, slaze
hahahaha - kako - tako što ćete izmislit državni nezavisni medij?
Paćenik! U odnosu na Vučića "Starac i more" je komedija!!
Pa da. Cim pichkaste zvalje odu sa vlasti
Ovo Vam dodje klasicno skretanje paznje dok sa druge strane odvija se nesto sasvim drugo ... Mediji u srbiji kad o njima pricamo su bukvalno pod kontrolom Vodje Vucica i sluzbi, svi su poljubili dobrov.prsten sultanu i rade po nalogu stranke i sluzbi... pa uzmite kurir i svadju sa vucicem da bi im blokirali racune, i sve, pred gasenjem bili a sad ista Matrica kao pink, telegraf, itd svi mediji..
zato salju novinare da prave scene na protestima, izazivaju opozicionare, pisu po nalogu vucica, itd itd i ako nesto kaze neko tim tzv.novinarima i medijima biva optuzen sa nasilje, napad na slobode medija i sl.gluposti .. zato papka ako treba udri nogom u glavu da ne pada na pamet shupku da ti sljedeci put pridje ili pise nesto ..
Vucic odlazi sa vlasti kroz dvije godine
Kasnite za Pjong-Jangom i Banjalukom. Sloboda medija je kod njih na zavidno višem nivou!
sto za godinu-dvije?? sto ne sada??
Toliko mu treba da ovlada preostalim medijima i oslobodi ih od zdravog razuma i kvalitetnog novinarstva
Pa pitaj za recept slobode medija svig kolegu Dodika. Dodik je uveo alobodu medija u RS u davno, cisti dokaz je RTRS, takva sloboda medija nigdje na svijetu ne postoji!
Ima 20+ kanala, jedni podrzavju režime drugi ih kude, jedni su plaćeni od drzave drugi od raznih “ medjunarodnih” agencija, a postije i tzv. Nezavisne/ privatne tv. Gledaj sta hoces i sta ti odgovara. I tako je svugdje svjetu. Ovo o tzv slobodi medija je samo spin agencija za kontrolu elektronskih medija jer da nema “ problema”ne bi oni imali sta raditi