Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjerilo srpstva je broj pridjeva srpski po kvadratnom centimetru paragrafa
Cuj volite prvo Srbiju pa i usput mjest u kojim zivite.. Koji Populizam...Cinizam... Valjda volite svoja mjesta i domovinu...na prvom mjestu...pa Srbiju... Kakvu poruku salje ovakvom izjavom..Svi znamo
@HOMONIM Mora postojati spisak na graničnom prelazu, taj spisak samo treba pohraniti negdje na sigurno. Kad počnu previranja, da imaš na raspolaganju imena i prezimena POTENCIJALNIH vlaških terorista. Najgori vlaški teroristi za vrijeme rata poput braće Lukić i Vlahovića Batka su redovno prije rata išli u Srbiju da nosaju mošti kojekakvih paćenika. NA GREŠKAMA SE UČI! Vlasima ne vjerujem ni kada mi poklone nose! Dobar vlah je onaj pod zemljom!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Čuj "srpska djeca" pod navodnicima. Tačno vi što svojatate BiH tjerate ljude da hejtaju ikakvu vezu njom. Potpisali ste Dejton, potpisali ste RS, Srbi žive u BiH ne samo u RS, ne mogu se otcijepiti, ali ne može BiH ni biti unitarna. Ako vam nije ovo odgovaralo, što ste potpisali? Koje ste pi*ke materine uopšte tražili nezavisnost od Jugoslavije kad je jasno bilo da BiH ne može jednostavno putem Slovenije i Hrvatske?
Ponosno čuvajte i negujte svoje poreklo a srpsko ime, prezime i ćirilica su samo vaši.
Ja vidim samo bosansku djecu pravoslavne vjere.
glupost
Prvo da vole mjesta gdje žive i države gdje žive ( jer nisu oni tamo podstanari) pa onda Srbiju i Beograd, kurchino nad kurchinama
Idiotluku nikad kraja!Predsjednik jedne države,koja bi trebala biti država svih građana,"ganjanje"srpstva po komšiluka mu je na prvom mjestu.Da nije jadno i žalosno bilo bi smiješno ,do kojih granica ljudska glupost može ići.
Neki dan je bio na Pesteru medju Bosnjacima, prije toga u prijedoru sa Bosnjacima.
Eeee, fina čojeka! U čiju on prdi?
šovinizam i fašizam na djelu. moderni srbi, takozvani predvodnici regiona...nažalost i na ovakvoj bolesti koju od strane bosnjackih i probodanskih politicara necete nikada vidjeti oni skupljaju simpatije i poene. bolest na kvadrat.
I deco ne zaboravite, kad propadnete u svemu, uvek ostaje politika.
Zamazivanje očiju..ispiranje mozga kao i obično...prazne flosskule o ljubavi i pažnji...ali hajde neka bude...tu nema hljeba ni budućnosti.
Kad de ti Jadnici schvatiti da oni nemaju nista sa Srbijom , kao sto Srbi nemaju nista da Russijom . Dasu samo " kusur " u geo(politickom) podmirivanju velikih .
A i mi bosnjaci moramo shvatiti da imaju zajednickih dodirnih tacaka sa srbijom i nama ce lakse biti , nemamo ni mi pravo da odredjujemo nekom koga da voli i kako da se identifikuje. Nek rade sta hoce samo nek nas ostave na miru.
Psihopata koji izigrava faraona., fuj srbijanska posla.
Nisam Srbin, ali ove navodnike si nabijte u neku stvar.
Ne nego ce voljjeti izmisljjenu drzavu poturcenog naroda,tuzni mali mujo ne razumije da ce za svakog Srbina uvijek biti prvi Srpski narod i Srbija...Mujo svoju otadzbinu moze naci na drugom kontinentu i valjalo bi mu se pomoci naci put do tamo.
Majmuneee...ta izm8sljena drzava je starija od tebe i tvojih oredaka i biće još dugooooooo..BOSNA ĆE POSTOJATI I POSLIJE TEBE I 10 TVOJIH POKPLJENJA .AKO IH BUDES IMAO ..IMALA???
da mi je samo znati u cemu je razlika izmedju srpske djece i djece ostalog svijeta .zar nisu sva djeca ipak djeca cemu ovo sra*nje od srpska
Uz svakodnevne politicke price i razdvajanja, zamislite vi sad kako ce drugovi u skoli ili u naselju gledati ovu djecu kad se vrate u mjesta odakle dolaze i kako ce ova djeca onda gledati njih...