Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nemaš ti nikakvuh problema u vezi granice sa BiH.....ali...sa Kosovom...Vojvodinom...imaš....čuvaj ti to, a vamo ne guraj nos...pardon...usne 😉
...zaboravih...Sandžak...😊
Kakve probleme ima sa nama Vojvdjanima? Imam osecaj da muslimani vise brinu o nama nego mi sami ahahahhhahh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa naravno ti i tvoje ideje!!! Tvoja ideja i cijele Smrdije je da su BiH, HR, CG, MKD, NEZAVISNA REPUBLIKA KOSOVO.. pa mozda i kompletna istocna Evrops svete srpske zemlje!! Pa vi niste normalna nacija majmuni jedni.. sve dok ne shvatite da srbin nije nacija vec nazalost ohola bolest s kojom se radjaju osobe na vasem tlu!! Vi ste bolest, fasizam, nacionalizam, govna itd... Da samo nemozete sa BiH pa ok, ali nemozeze ni sa HR, CG, MKD, KOSOVOM.. jer ste BOLEST!! Tesko vama sa vama samima!!
Živa istina je da se sa Dodikom razgovaralo i da je izjavio da se o granici sa Srbijom može razgovarati samo u RS-u, i samo sa njim!
NAJ VEĆI LAŽOV NA BALKANU PRIMITIVAC PODMUKLI NOŽ DRŽI IZA LEĐA.
@MacGregor * Najveći
VRATI TI SANDŽAK U KARTAMA BOSNE I HERCEGOVINE! CRNA GORA NEKA NAM VRATI SUTORINU!
Pa nisu smrdi glupi ko mi Hrvati! Vide šta nam balije rade nakon svega što su Hrvati i Hrvatska napravili za njih! Balije = prelivode!
@Rajkovačić Ti si Srbin a predstavljaš se kao Bosanski Katolik.
Rajkovačić škutorima nikako nije jasno da je prelivodiranje i zabijanje noža u leđa odgovarala Hrvatska, tj. UZP. A to što ste " balijama" pomogli naplatili ste hiljadustruko i od Međunarodne zajednice i od Sarajeva.
Bošnjaci su mislili drugačije jer su u Vašem rješenju vidili ugroženost svojih interesa. To je normalno. Zato ostaje metod kpompromisa i to je normalo.
Možete prihvatite ili ne, Srbija će je koristiti kao i dosada
I to korišćenje ima svoj kraj! Bez uređenih granica Srbija ostaje tu gdje jeste. Isto važi za susjede!
Mi smo ovdje previše mali da vodimo visoke i zakukuljene politike. Narod je toga svjestan i zato svaka ovakva izjava koja ništa konkretno ne govori izražava sumnje kod sviju. Samo otvorene karte na sto, konkretni dogovori i realizacija!
@suština Nema karata na stolu jbt oni! Rš ne postoji eto im polubraća neka ih nose BiH ostaje ista u našim očima, u očima zemaljske kugle! Dogovor samo može bit sa cg i srb da vrate ukradenu Sutorinu BiH i Sandžak BiH doviđenja.
@suština Nema karata na stolu jbt oni! Rš ne postoji eto im polubraća neka ih nose BiH ostaje ista u našim očima, u očima zemaljske kugle! Dogovor samo može bit sa cg i srb da vrate ukradenu Sutorinu BiH i Sandžak BiH doviđenja.
Tutkanje Dodika i Čovića na Bošnjake ima svoju cijenu, Aco! Bosnu ste, vi, vlastodršci iz Srbbije sa odlične startne pozicije, raznim malverzacijama po svijetu i Bosni gurnuli u zapečak! Šta sada? Prijeti se Bošnjacima ukidanjem dotoka gasa, kao i 92, ucjene bivših i sadašnjih vodećih ljudi poput Dačića, Vulina i čak Bajatovića, takođe ima svoju cijenu. Kada nisi vezao kerove na vrijeme - sada imaš problem!
Balkanski sultan
gospon š i p u mnogo bošnjačko-hrvatskih tukija
koji ublehas .... i licemjer ....
hracccccc
A sutra ce kod Putina da prica kako Srbija hoce da ostane u federaciji sa Rusijom i da su oni jedno, ovaj gori od Dodicka!
Aco pazi,Bosnjaci u ekstazi!
NE DAMO HIDROCENTRALE AGRESORIMA NA DRŽAVU BIH.
Ne damo im ni onu zabokrecinu sto se pojavi kad brana akumulira a kamo li sta drugo.
@arjuTOKINGtumi ne mozete dati nesto sto nije vase i ne raspolazete pravo koriscenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)