Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slijedi obnova tužbe za agresiju Srbije na BiH.prije presude slijedi nagodba.Srbija pokreće izmjenu Dejtonskog mirovnog sporazuma,pri čemu traži ukidanje RS-a i formiranje 5 regija u BiH.(Wikileaks)
I on i Dodik se ponasaju kao da ih je neko pozvao na komemoraciju i dzenazu u Srebrenici. U Srebrenicu nije dobrodosao niko ko nije spreman da jasno i glasno osudi genocid, a kamoli neko ko ga javno negira. Dakle, Vucicu i Dodice, mozda vas i pozovemo i pustimo da se poklonite zrtvama jednom kad budete spremni da priznate sta se tamo desilo, a to je GENOCID, i nista manje.
PA ZATO ONI I NE IDU U JASENOVAC NITI ERDOGAN IDE DA SE POKLONI ZRTVAMA U ARMENIJI, kontas li? Ne treba biti licemjer, doci negdje gdje hiljade clanova rodbine ubijenih oplakuju svoje mrtve, a godinama pricas kako su im najdrazi zapravo zivi i u Americi, i da lazu kad kazu da su mrtvi. Dodik nek ide u Armeniju gdje ga zovu, Srebrenici nek ne prilazi, covjek je to bez obraza.
Oslobodi se Tome grobara. Toma nije poželjan u Sarajevu!
Ovo pasce da se izjasni? A kol'ko je "upucao" djece. Mladicevi potomci su izvrsili samoubojstva. Sta ti cekas? Otisao si u srbiju da se pohvalis kao vojnik izgubljene agresije na tvoju rodjenu drzavu stariju od srbije. Poppni se na neboder i skoci laste i pokaj se kurvin sine. Historija te moze samo takvog upamtiti. Ubojico, snajper!
To svajcarska milicijoooo celicna pesnico komunizma !!! :D
Pickousti ce to poslije dzume sve izjasnit.
E hajmo Vucicu reci nam sad sta si ti radio tokom ratnih 92-95 po Bosni ...
Vidi bakirovog havera vucka cetalja.
Ma isti. I u istu tikvu pušu.
Krivo im sto Ameri razbise Ruse u odbocji, Svi znamo da Rusi ne znaju da skacu samo da se saginju
We are Putin' it to Russians!
Gde ste iskopali ovu sliku? Nisam znao da se Aco transformirao u Cyborga.
AVE CESAR! vraticemo tvoje carstvo care. ja cu se potruditi da dodjem na celo Imperium Romanorum-a. Viva la Imperium Romanorum! Podrzite me u mojoj namjeri da vratimo Rimsko carstvo i vladacemo polovinom svijeta. Ko me podrzi moze dobiti ulogu konzula ili senatora ili vojne duznosti.
Mi o vuku,vuk na vrata...