Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ih nema mora ih nosati u korpici
@B737
@B737 haha TOP komentar xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogo je i Zvivdić pokazat uživo kako se kubani kolju
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom danas je srbija najsiromašnija i najzaostalija država u Europi i tako će biti još dugo vremena.
Srbija i srbi nemaju elitu ,njihovu politiku vode primitivci palanačkog mentaliteta Vućić,Dacić,Vulin,Nikolić,Djurić koji još vode fašističku politiku prema susjednim zemljama. Srbija je zbog toga danas najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Ovaj kreten drugo i nema šta da "pokaže" iz Srbije, jaja i kako se tucaju jaja??? Da se ne zaboravi i da laže kako nema uticaja na lošu situaciju sa BiH. Jednostavno nema i nikada neće biti velike srbije! Pritisci, vrlo glupi i primitivni, koji se vrše na Bosnu su neefikasni. A večina u BiH neće nikada dozvoliti 1992!
ja kad idem u srbiju nekako se osjecam kao da je stalo vrijeme u 1990 i ljude su dosta temperamentni i vole puno djecu a i dosta brzo plane nemaju dlaku na jeziku
Zna se gdje muško nosi jaja peško.
A bas se pitam, da je Bajram bil joj Denis trp’o baklavu u usta, k’o ovaj jaja u ruke? :)
Jesil ponudio Taciu da tuknete jajca?Da ti ih od glavu porazbija.
Onaj osjecaj kad te nekako stid zbog necega sto neko drugi radi ili prica... Tako mi je citajuci ovo...
Žena se uvijek obraduje kad vidi jaja, bez obzira što je ta žena Mogerini i bez obzira što su jaja ofarbana.
Kakva budala.
Lik ima facu bolesnog masovnog ubice,....
Kaze Morghini...zna se ko tuca a ko je zatucan dragi moj Vule
Pogledajte njegovo drzanje, njegov nacin obracanja. Pa taj covjek izgleda toliko mrtvo, bezvoljno. Vjecito se predstavlja kao mucenik.