Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučko od početka svog mandata ponavlja mantru "mir i stabilnost" ali 70 tenkova t72sm stiže iz Rusije, helikopteri, pvo sistemi a napeto ko u hičkokovim filmovima. Dramoser će dobro da "prodrami" sve okolo samo da 26.aprila ponovo osvoji većinu u parlamentu srbije.
Banja Luku im dala Amerika, pobjegli bili svi
Aleksandar Vucic se naoruzava, kupuje se rusko naoruzanje, prijeti okolo komsijskim zemljama i kmeci da je srpsko ugrozeno. Onaj dokumentarac Vladalac na pocetku karikatura Vucica koji SNS_ovce tjera da na izborima listic gurnu u Seseljevu kutiju umjesto u EU kutiju jasno pokazuju da Vucic, najbolji Seseljev ucenik, ne zeli EU vec pravoslavno-vizantijsku uniju sa Rusijom. Jasno se danasnja slika Seseljeve Srbije, sa reformisanim koljacima
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Banja Luka je u Bosni i svako ima pravo na nju ko smatra Bosnu svojom, a ne znam sta predsjednik druge drzave ima sa Banja Lukom, osim sto znamo sta je i ko je on...
Srbi zbunjeno vrište danima
@gooUser1570835003 Meni je to RS, po Dejtonu. Ti ako mislis da srbi treba da izadju iz BIH , de se izjasni vise, i ti i Bakir. Vjerujem da ce u tom slucaju svi srbi da brane RS, a samo u srbiji ih je 8M. Ovako kukavicki samo prijetimo, a svi cemo pobjeci u Minhen. Ovu Bosnu sam branio, ali ne Bakiru, ja sam htio da bude i moja,ali takvi kao ti i Bakir je malo svojataju. Budite muskarci, branite je vas dvojica naredni put,ali ne iz sefa.
Kukavica .Junaci sa brda.
Gromado hoćeš da budeš snajperista na Jevrejskom ?
Decko, da budemo na čisto.. Dudak bi je i uzeo da nije amerika rekla..jos 5 metara i gotovi ste.. na zalost..rat bio, rat prosao.. jos da i vi prodjete i neko normalan ne dodje... HVALA ❤🇧🇦
Kad ste vi najslabiji, onda sigurno nema rata na Balkanu...
@DunjaluckiGazija28 Mozda ima u Bosni da se nezna.. A turska brzo moze da preleti do bosne ako treba sa svojim avionima i pilotima ako nedaj boze bude trebalo..ali ko god rat zeli dabogda mu bio u kuci.
@Bosancero1 Uzdaš se u Tursku?Hmmm....
Alo Columbo..mir je svugdje gdje vas nema..Dokazano.Ako lajez onda moras i da ujedes kad treba..Imali ste JNA ali nematr muda ni srce kad treba..Pametno se bez rata vodi politika i ne otima se tudze neg se treba da saradzuje da bi imo svoje. Oteto je prokleto.
Ah, otkud vi u Banja Luci? Ja sam mislio da Srbija nikad nije imala trupe u Bosni....
Ne znam vuci u sta ti imas sa banjalukom
ZLOCKO
BL nije pala jer je NATO stao u vasu odbranu! Ali nakon svog zla koje ste uradili u BiH, palili sela iseljavali gradove na silu, vrsili genocide jer ste imali oruzije! Nece da moze vucko, ako dodze do tog spremite se da prihvatite ovaj sumski narod, necete vise nas klati i ubijati
Keep calm and podmazuj traktor.
Kaži im, kaži, Vučko, od koga vas spasiše '95 ispod Manjače.
trebate das opkoljavate gradove, da ubijate i izgladnjavate silujete i mučite rušite, pa tad bi bili pravi srbi
E moj Vucko. 95 umalo Banja Luka da bude oslobodjena a ne pala. Pola Bosne su uzurpirali izdajnici i agresori sa one strane Drine, i kao sto vidis sto Srbija vise prisvaja tudjeg sve je manja i manja.
kakav je ovo bombas