Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatelju nismo mi dosli i rusili Beograd Novi sad Zrenjanin a vi jeste Sarajevo Bihac Gorazde Tuzlu..Srebrenicu
Pa nije BiH pravila zločine u Srbiji. Nitkove jedan.
kojih ratnih zlocinaca... jel to priznajes ucesce u ratu u BiH???
E moj Bakire a ti rezoluciju o agresiji srbije dade Vucicu da guzicu s njom obrise, a pogledaj sta sad rade
Srbija dovodi u istu ravan batinjanje Srba i masovne zlocine nad civilima. Dok su utociste kasapinima bosnjackih civila, progone borce protiv velikosrpske ideje, to je taj kriterij. I hoce da ih se uvazava.
Interesantno je da BiH vlasti ćute o informaciji koja je JAVNA tajna? A to je da na SVIM graničnim prelazima srbijanci imaju SPISKOVE svih PRIPADNIKA ARBiH ,od vrha do zadnjeg u nizu? Da imaju naredbu vršiti inf razgovore i skupljati informacije, pa i zadržavati od par sati do 48 h? Pitam vrh naš:KO PRODADE SPISKOVE MAMU VAM HEBEM ?
Supljak
Čuj, pogoršani odnosi između Bosne i Srbije. A kad su bili dobri?
Хе хе транспарентан момак . И још награда за оне који прочитају ове српске хијероглифе . А кад би тек знали писат ћирилицу .
А прецедник Додик виче - децо идемо да купимо сено и развиемо заставе .
Samo RECIPROČNE MJERE. HVATSTI I HAPSITI I NJIHOVE PO BIH.
Mozemo da zapocnemo rat u svakoj od bivsih republika SFRJ i da sudimo svakom gradjaninu iz tih republika jer mi smo uvijek vodili odbrambene ratove, a oni koji su nam se suprotstavili su krivi i Republika Srbija ce ih hapsiti i suditi.Svoje optuzenike ne damo, a tudje cemo goniti i hapsiti. Sta na to dodati?
Bošnjaci, braćo, pamet u glavu. Oružje pod jastuk. Ista priča kao i 90tih, nema rata. Drugo poluvrijeme samo što nije poćelo...
Srbija je agresor i bila je agresor. Ne trebaju nam sudovi da to potvrdjuju. Vidjeli smo mi to i znamo. Ni Hitler nije optuzen pa svi znaju sta je uradio. Ne mogu nam nista, smijesni su. Volim te Bosno
A kad BiH ne bude imala više koga da izruči, broj nije ni blizu isti, hoće li Srbija nastaviti sa izručivanjem svojih državljana?
Četinar
Vučko čim zineš Slažeš!
Hahahaha ' ta je ovo !?! Znaci St.Louis, Kanada, Cikago, Australija...zemlje i gradovi, koji ce izruciti svoje nove drzavljane?? Bakir sa Vuckom u talu...ratatatatatataa EL Bake u 115 danu rata.Vucko pomaze.
NE MOZETE NAS VISE LOZITI...GOTOVO JE, SHVATITE TO.Kraj vam se blizi....Mic po Mic.