Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psihopata i luđak. Kad ga otjeraju, doći će još gori.
Možemo biti ljubomorni do mile volje. Srbija grabi naprijed džinovskim koracima i nezaustavljiva je.
@InteIidjentBaznijek Da, grabi naprijed prema haosu i beznađu. Sretan put i tebi i tvom šefu koji te poslao na bosanski portal da trolaš. Loš si.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vučiću Oskar 😂😂😂
Uvijek bili duboko bolestan narod....
Fašisti su za vas srpska govna gospoda u fraku sa cilindrom, štapom i rukavicama.
Srbiji, boljeg nisi ni zaslužila, karma je čudo !😂😂😂😂😂
Isti scenario kao 2014-te kad smo mi protestovali ispred zgrade Predsjedništva.. Na kraju krivi građani i "plaćeni huligani" - sve ostalo isto.
E svrbi svrbi ovaj ce vam mason gore je#at majku nego zloba milošević 😉
Gledajuci ovog derasa pomislih od kad nisam pogledao the shining
Hahah kakav poltron, ovaj da nije predsjednik bio bih psihopata i ubica majkemi....
Vulin na autobusnom salteru: -daj mi dvije kifle! -Nisam ja pekar- ja sam dispecer! -pa dobro.. Hoces d'ispeces dvije kifle?
Obecali su i nama 100000 radnih mjesta pa nas slagase :)
Ahhahahahahaha
stvarno moras biti toliko glup i ponovo izbrat ovo djubre,,istu stvar godinama prodaje i samo prebacuje iz supljeg u prazno, mada ni kod nas nista nije bolje sto se tice glupana koji unistavaju ovo malo Bosanske duse
Poserem i tebe i tvoju Srbiju retardu populistički.
Ovakvim budalama samo jos budale vjeruju!
“ Molim građane Srbije da se ne suprotstavljaju batinašima, to ćemo da radimo mi kao država.“ Ovaj pussy lips ako zna sta je izjavio ovde onda neka skoci iz aviona 😂
Ovaj lik je tako iritantan.