Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučiću konjino. Vi da se ste htjeli nešto na miran način nebi bilo rata u Sloveniji, u Hrvatsko, Bosni a ni na Kosovu. Sada ima samo da gledate šta se tamo dešava.
NATO im samo vjeruje bombama, zasto bi ostatak Balkana im bilo sta vjerovao? Srbi = Arapi.... nema razlike u kulturi i DNK.
Strah, strah Vučiću, nema više izvoziti stotine miliona a govoriti, vi ne postojite.
Sad im Albanci zadajte zadnji udarac!
Chetnik bez brade!!! Strasno!!!
"Želim da čuvate Republiku Srpsku, da građani budu zadovoljni i srećni, bogatiji, da budu svoj na svome", rekao je Vučić. Naravno, akcenat je na srećniji i bogatiji i na što duže redove pred zapadnim ambasadama!
Koliko te je, Vučiću bilo strah da čitav vrh bije od prije pola godine premjestiš u ambasadu Srbije u Sarajevu? Jesi li tako nagradio " pokušaj ubistva" srbijanskog Premijera u BiH, manjem entitetu - RS? Isto ti je i sa konzulatom u Banja Luci. Čovjek koji je organizovao pučeve u Crnoj Gori i Makedoniji je takođe u BiH, po "diplomatkim" poslovima. Sada ostaje samo da im nacrtaš i mete na čelu!
Nikola(Nicolae)Tesla je bio Vlah-Rumun.U knjizi rumunjskog publiciste Valentina Ovidiua Vazdoaga"Vanzemaljski Rumun"Tesla je poznati rumunjski naučnik rođen 1856.god. u Smiljanima u Lici.Turci su Vlahe-Rumune doselili u Hrvatskoj i u BiH da čuvaju granice i da se bave stočarstvom.Formiranjem nacija krajem 19-tog vjeka pod pritiskom Beograda ti Rumunji pravoslvci su se počeli pisati srbi u Hrvatskoj i Bih.
Tim Rumunjima u Hrvatskoj i BiH srbi su srbizirali prezimenima i sad se pišu srbi. Tesla na rumunjskom jeziku znaći sjekira. Mihajlo Pupin je bio Vlah-Rumunj iz Banata. Pošto su srbi kompleksaši oni istoriju izvrču i tuđe svojataju.Dobrica Ćosić je rekao da je kod srba laž urođena.
Ovaj je patentirao ovo patetično kvazipacifističko kenjkanje.
samo vracat istom mjerom !
jok
Bog će to sve poredati kako treba, strahu mjesta nema!
Vucic i srpski establisment nee strahuju od srpske istorijske proslosti od Kosova pa naovamo, da nakon mnogih stoljeca turske vlasti srpski narod je opstao i nije bilo genocida, a pocetkom prvog srpskog ustanka nastalo je opste klanje svih nesrba, a pucnjem u Sarajevu je izazvan prvi svjetski rat u kome su izginule desetine miliona i palo sest carevina, a da umjesto odgovornosti 1918 budu nagradjeni, da okupiraju Kosovo i Vojvodinu i dobiju pravo na formiranje Jugoslavije pod srpskim kraljem.
U strahu su velike oci
Bezgranicna je kolicina Ludila koju srbija sa vucicem moze raditi, on je i veceras imao svoj r.show na Pinky i tako svaki drugi dan, smor smara srbiju pa onda cijelu regiju ... citava regija je taoc SANU srbijanske politike, a sada olicene u njemu, i svaki koji se ne ponasa po toj matrici je izdajnik srpstva.. treba kazati da akdemija znanosti HR sano slijedi sa Hdz politiku Sanu, kad su terit.u pitanju ..
Prvo knjigu sa dokazima o izborima u BiH pa svesku dokaza da te albanci gnjave !!":))) Nismo nista zaboravili pogotovo 100 za jednog!
Ovo je ocajnicki potez prisrine.Nisu mogli natjerati Srbiju da ih prizna vec 20 godina trose milione na to Umjesto da plate tamo gdje treba.Srbiji su samo trebali dati koncesiju na ruda bogatstva i dobili bi priznanje.Oni su gruntovno Srbija i to se nemoze promjeniti priznanjima drugih.
I treba da te je strah jer si ti oficijelni nasljednik politike balkanskog krvnika!!!